PRIZOR IZ BOSNE ŠOKIRAO ENGLEZE Navijači Aston Vile videli fotku svlačionice u Mostaru, pa ostali u NEVERICI: Dobrodošli na Balkan
Foto: PIOTR KUCZA / imago sportfotodienst / Profimedia

hit

PRIZOR IZ BOSNE ŠOKIRAO ENGLEZE Navijači Aston Vile videli fotku svlačionice u Mostaru, pa ostali u NEVERICI: Dobrodošli na Balkan

Fudbal -

Fudbaleri Aston Vile 14. decembra, u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija, odmeriće snage protiv Zrinjskog u Mostaru.

Zbog jedne fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama gostovanje protiv prvaka Bosne i Hercegovine privuklo je veliku pažnju navijača engleskog tima.

Prošlog četvrtka Zrinjski je na svom terenu dočekao ekipu Legije iz Varšave i nakon meča pojavila se fotka iz svlačinice gostiju na stadionu Zrinjskog.

Pristalice Aston Vile bile su šokirane prizorom.

"Ovo je svlačionica koja čeka naše momke u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencije. Fotografija je nastala na utakmici Zrinjskog i Legije", stoji u opisu navijačke strancie "Up The villa".

Navijači engleskog kluba bili su u totalnoj neverici.

"Dobra prilika da se podsete koliko su srećni što su tu gde jesu i što imaju uslove kakve imaju u svojim klubovima. Misle da je to normalno i da je svuda tako" jedan je od komentara.

"Stara škola", dodao je drugi navijač Aston Vile.

U diskusiju je uključio i jedan fudbalski fan iz Bosne koji je uz emotikon smajlija dodao:

"Dobrodošli na Balkan".

Kurir sport

00:22

Gol i slavlje Ferencvaroša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track