KLEKAO JE PRED NJU I ZAPROSIO JE: Iznenadila se, njena reakcija bila je neočekivana! Kakav je odgovor dobio Paulo Dibala?! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

romantika

KLEKAO JE PRED NJU I ZAPROSIO JE: Iznenadila se, njena reakcija bila je neočekivana! Kakav je odgovor dobio Paulo Dibala?! (VIDEO)

Fudbal -

Paulo Dibala, fudbaler Rome i reprezentativac Argentine, zaprosio je svoju devojku u Rimu.

Paulo Dibala, Orijana Sabatini
foto: Printskrin/Instagram

Paulo Dibala (29) izveo je svoju devojku u šetnju centrom Rima, a onda je odveo kod čuvene Fontane Di Trevi. Klekao je pred nju i pitao je da li želi da se uda za njega.

Reakcija Orijane Sabatini (27) bila je iznenađujuća. Zapanjila se, kada je videla šta Paulo hoće od nje. Osmeh nije skidala sa lica.

Na kraju, Paulo Dibala je na svom instagram profilu objasnio kakav je odgovor dobio od svoje dragane. Objavio je fotografiju sa vereničkim prstenom na njenoj ruci.

Paolo Dibala i Orijana Sabatini su zajedno od 2018. godine.

Orijana Sabatini je argentinska manekenka, glumica i pevačica. Ima 27 godina, a rođena je u Buenos Airesu. Ćerka je argentinskog glumca Osvalda Sabatinija i Katrin Fulop, glumice iz Venecuele. Ujedno, njena tetka je bivša argentinska teniserka Gabrijela Sabatini, rođena sestra njenog oca.

Kurir sport

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track