DIREKTOR FSS U POSETI VLAHOVIĆU, KOSTIĆU, MILENKOVIĆU I SAMARDŽIĆU: Kum Siniše Mihajlovića u "italijanskoj misiji"
Foto: FSS

aktivnost

DIREKTOR FSS U POSETI VLAHOVIĆU, KOSTIĆU, MILENKOVIĆU I SAMARDŽIĆU: Kum Siniše Mihajlovića u "italijanskoj misiji"

Fudbal -

Proteklog vikenda direktor sportskog sektora FS Srbije Miroslav Tanjga bio je u radnoj poseti Italiji.

Miroslav Tanjga
foto: Starsport©

Plan i program puta podrazumevao je odlazak na dve utakmice Serije A uz sastanke sa reprezentativcima Srbije. Miroslav Tanjga, kum preminule legende srpskog fudbala Siniše Mihajlovića, u subotu je bio u svečanoj loži stadiona “San Siro” odakle je gledao utakmicu Milan – Udineze u kojoj su gosti odneli tri boda. Posle meča video se i sa reprezentativcem Srbije Lazarom Samardžićem.

Miroslav Tanjga
foto: FSS

Dan kasnije Tanjga je iz Milana otišao u Firencu gde je uživo posmatrao meč Fjorentine i Juventusa u kome su crno-beli takođe minimalnim rezultatom ostvarili pobedu. Pobedonosnom golu asistirao je Filip Kostić sa kojim se, uz Dušana Vlahovića, Tanjga sastao uoči meča. Boravak u Firenci iskoristio je i za susret sa Nikolom Milenkovićem koji nije igrao u pomenutoj utakmici.

Fudbalska reprezentacija Srbije za sedam dana počinje pripreme za poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Bugarske 19. novembra u Leskovcu. Četiri dana pre toga naš najbolji tim očekuje prijateljski susret protiv Belgije u Briselu.

Kurir sport

00:31

Dušan Vlahović zablistao na prvom meču za Juventus

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track