UKRAJINAC POKUŠAO DA MUVA RUSKINJU, PA DOBIO BRUTALAN ODGOVOR: Njegovim zemljacima se nije svidelo što bi da šeta lepu plavušu!
Foto: Elli Birch/IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia, Printscreen/Instagram

ljubav je to

UKRAJINAC POKUŠAO DA MUVA RUSKINJU, PA DOBIO BRUTALAN ODGOVOR: Njegovim zemljacima se nije svidelo što bi da šeta lepu plavušu!

Fudbal -

Mihajlo Mudrik, mladi ukrajinski fudbaler i član Čelsija, pokušao je preko društvenih mreža da muva rusku manekenku Violetu Gračevu.

Mihajlo Mudrik
foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

Napadač Čelsija Mihajlo Mudrik lajkovao je i prokomentarisao fotografiju lepe Ruskinje Violete Gračeve, koja na instagramu koristi ime Violeta Bert.

Ona je ranije bila u vezi sa norveškim fudbalerom Matijasom Normanom, koji je igrao za Rostov i Dinamo Moskva. Bili su zajedno od 2019, a raskinuli su u leto 2023.

Plavokosa lepotica Violeta Gračeva ima više od 600.000 pretplatnika na instagramu. Njene fotografije iz Pariza zapale su za oko Mudriku, koji je prvo lajkovao, a onda i napisao komentar:

- Nađimo se na mostu.

Mihajlo Mudrik
foto: Printskrin

Violeta mu je odgovorila jednim emodžijem sa zatvorenom bravom.

Zbog ove poruke Mihajlo Mudrik našao se u centru skandala, jer su njegovu akciju ispratili ruski i ukrajinski mediji, ali i mnogi Telegram kanali.

To što je fudbaler Čelsija predložio sastanak lepoj Ruskinji, nije baš naišlo na odobravanje u Ukrajini, zbog oružanog sukoba dve zemlje.

Taj njegov komentar izazvao je interesovanje i diskusiju među njegovim fanovima.

Violeta Gračova pored ruske zastave na svom instagram profilu, ima i znamenja Velike Britanije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, država u kojima voli da boravi.

Violeta Gračeva voli da na društvenim mrežama objavljuje fotke gde je oskudno obučena. Često se fotografiše u minijaturnim bikinijima, pa dosta puta dobija i komentare pojedinaca koji je osuđuju.

Mihajlo Mudrik je u januaru ove godine prešao iz Šahtjora u Čelsi u transferu koji je iznosio čak 100.000.000 evra.

Iako je pre toga imao dogovor sa Arsenalom. Plavokosi mladić iz Krasnograda u Hrakovskoj oblasti, potpisao je ugovor do 2030. godine, a po sezoni zarađuje nešto više od 6.000.000 evra.

Kurir sport

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track