HAOS ZBOG DETALJA SA MEČA U ZVEZDINOJ GRUPI: Fudbaler na udaru zbog onoga što je uradio Halandu, trener i navijači u šoku (VIDEO)
Foto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

HAOS ZBOG DETALJA SA MEČA U ZVEZDINOJ GRUPI: Fudbaler na udaru zbog onoga što je uradio Halandu, trener i navijači u šoku (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Jang Bojsa, Mohamed Ali Kamara, našao se na udaru javnosti i navijača zbog detalja sa utakmice protiv Mančester sitija.

Ekipa iz Berna je poražena rezultatom 3:0 u četvrtom kolu Lige šampiona na stadionu "Etihad", a potez Kamare se prepričava širom Evrope.

Defanzivac iz Gvineje je bio kapiten na ovom teškom gostovanju, a odlučio je da zatraži dres Erlinga Halanda, što samo po sebi nije neobično. Ali, to je uradio na poluvremenu dok su igrači išli ka svlačionici i to pred kamerom, a takav gest se nije dopao mnogima.

Mediji u Švajcarskoj istakli su da se radi o neobičnoj situaciji, a o njoj je bilo reči nakon utakmice.

Trener Jang Bojsa, Rafael Viki, poručio je da nije video šta se dogodilo, a pokušao je na ne preterano uverljiv način da opravda svog fudbalera.

- Nisam to video, to je novost za mene. S druge strane, mislim da to nema veze sa igrom, ali porazgovaraću sa njim. Možda ga je Erling pitao da menjaju dresove. Na kraju krajeva, mislim da ovo nema veze sa ishodom utakmice, ali ću razgovarati sa igračem - rekao je on.

Ni trener Mančester sitija, Pep Gvardiola, ne misli da je u pitanju nešto što bi trebalo da se dešava svakodnevno.

- To svakako nije normalno, ali meni ne predstavlja veliki problem - rekao je Španac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track