VUKAŠIN JOVANOVIĆ PRED MEČ SA FIORENTINOM: "Veliko nam je zadovoljstvo što igramo protiv njih"
Foto: FK Čukarički

lk

VUKAŠIN JOVANOVIĆ PRED MEČ SA FIORENTINOM: "Veliko nam je zadovoljstvo što igramo protiv njih"

Fudbal -

Vreme ja fudbaleri Čukaričkog odigraju i četvrti meč grupne faze Lige konferencije.

Sutrašnji rival tima sa Banovog brda je Fiorentina, a meč je na programu od 18 sati i 45 minuta.

Navijači u Leskovcu imaće priliku da na stadionu "Dubočica" prisustvuju još jednom evropskom spektaklu, a očekivanja pred sutrašnji meč izneo je fudbaler Brđana Vukašin Jovanović:

- Očekuje nas velika utakmica, mi znamo kakav je Fiorentina klub i nama je veliko zadovoljstvo što igramo protiv njih. Ja sam neko ko voli Fiorentinu, i jako mi je drago što ću sutra ako šef odluči dobiti svoje minute na terenu. Mi smo spremni, nismo imali mnogo treninga, jer smo u takvom delu sezone gde je fokus na oporavku - rekao je Vukašin, i potom otkrio koliko je zapravo spreman imajući u vidu da je doživeo tešku povredu:

- Prošao sam jako težak period. Doživeo sam tešku povredu 23. marta ove godine, prošlo je skoro devet meseci otkako sam odigrao poslednje minute. Znajući kroz šta sam sve prošao, jako sam srećan da sam ponovo u situaciji da mogu da razmišljam da budem na terenu. Koliko, i da li ću igrati, odlučiće šef. Ja se odsećam dobro i spreman sam da pomognem klubu.

Osvrnuo se Jovanović na prošlu utakmicu sa Fiorentinom, kada je Čukarički u Firenci izgubio ubedljivim rezultatom 6:0.

- Sigurno da uvek može bolje. U Firenci nije bilo dobro. Mislim da treba sagledati mnogo faktora. Ovo je klub koji prvi put igra na ovakvom nivou. Imali smo igrača manje, ne smatram da bismo pobedili da je bilo 11 na 11, ali treba sagledati sve. Ima mnogo većih klubova od Čukaričkog koji su gubili u evropskim takmičenjima. Ne mislim da je to katastrofa, život ide dalje i siguran sam da ćemo sutra odigrati bolje. To je igračima bila dobra škola, primiti šest golova nije prijatno i takav rezultat sebi više nećemo dozvoliti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track