HRVAT ZLOGLASNIM NAVIJAČIMA POKAZAO SREDNJI PRST: Dan kasnije su upali na trening ekipe! Sve je trajalo pola sata VIDEO
Foto: Screenshot

Preterao

HRVAT ZLOGLASNIM NAVIJAČIMA POKAZAO SREDNJI PRST: Dan kasnije su upali na trening ekipe! Sve je trajalo pola sata VIDEO

Fudbal -

Nema dileme da je hrvatski trener Ivan Jurić jedan od najkontroverznijih stručnjaka u Seriji A.

Trener Torina zna često da izgubi živce, da kaže nešto što se obično ne govori...

Da mu živci nisu jača strana pokazao je na poslednjem meču njegove ekipe. Torino je slavio protiv Sasuola sa 2:1 i tako malo popravio "krvnu sliku" posle serije loših rezultata. Jurić nije sedeo na klupi zbog suspenzije, već je meč posmatrao iz lože.

Navijači Torina su tokom utakmice protestvovali protiv trenera i ekipe zbog loših rezultata, a na stadion su ušli tek u 15. minutu, kao izraz nezadovoljstva.

Ipak, bili su na stadionu po završetku utakmice kada im je Jurić pokazao srednji prst. Tačnije dva. Hrvatski trener je bio srećan zbog pobede, a izgleda da je preterao u tome, što se ozloglašenim ultrasima Torina nije svidelo.

Navijači su rešili da se osvete, pa su dan kasnije upali na trening ekipe. Desetak vođa navijača je, prema italijanskim medijima, oko pola sata držala bukvicu Juriću, ali i ekipi. Jurić se pravdao da je to bila samo emotivna reakcija jer mu je jako stalo do uspeha ekipe.

Da li je i u kojoj meri uspeo da ubedi navijače, ostaje da se vidi u narednom periodu.

Kurir sport

Bonus video:

01:57

NOVAK JE LAKO IZLAZIO NA KRAJ SA IGRAČIMA POPUT ŠELTONA! Teniski trener: Amerikanac ima DVA ADUTA, ali to za Đokovića nije problem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track