ALBANCI PSOVALI SRBIJU I MAJKE FUDBALERIMA TSC-A! Veliki skandal u Nemačkoj: Delegat sve gledao, ali šta je zapisao?!
Foto: Tom Weller / AFP / Profimedia

SRAMOTA

ALBANCI PSOVALI SRBIJU I MAJKE FUDBALERIMA TSC-A! Veliki skandal u Nemačkoj: Delegat sve gledao, ali šta je zapisao?!

Fudbal -

Neverovatna scena posle meča u Frajburgu gde su se domaćini poneli neprikladno

TSC je doživeo pravi debakl u četvrtom kolu grupne faze Lige Evrope protiv Frajburga, ali su se na kraju domaćini mnogo više obrukali.

Nakon meča u kome nije bilo nijedne provokacije na terenu, došlo je do neverovatnog skandala koji su izazvali navijači Frajburga.

Kako prenosi "Sportski žurnal", trojica-četvorica Albanaca su dovikivala razne stvari, psovali su Srbiju i majke fudbalerima kluba iz Bačke Topole, pritom pominjavši i "Kosovo".

Prema rečima izveštača, fudbaleri TSC-a su ih u neverici gledali, kao i Nemci okolo njih, a prestali su da psuju tek kada je i poslednji fudbaler našeg tima ušao u tunel. Reklo bi se da su imali poseban razlog da dođu na utakmicu, međutim uprkos teškom porazu i nervozi, fudbaleri kluba iz Bačke Topole nisu naseli.

"Delegat utakmice Artur Azarjan iz Jermenije stajao je ispred tunela i gledao šta se dešava. Da li je i šta zapisao, diskutabilno je!", prenosi "Sportski žurnal", a sada ostaje da vidimo da li će UEFA reagovati ili će kao i mnogo puta do sada ćutati.

Podsetimo, i na meču drugog srpskog kluba u Evropi prethodne večeri došlo je do skandala. Navijači italijanske Fiorentine napravili su odvratan gest kada su u prvom delu susreta u Leskovcu na rasnoj osnovi vređali Endiajea iz srpskog kluba, pa je meč na kratko prekinut. Fiorentina je slavila 1:0.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:26

Atmosfera pred početak utakmice Fiorentina - Čukarički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track