FUDBALERI INTERA NAGRAĐENI ZA USPEH U LIGI ŠAMPIONA: Prošli grupu - gazda plaća bonuse!
Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA

NAGRADA

FUDBALERI INTERA NAGRAĐENI ZA USPEH U LIGI ŠAMPIONA: Prošli grupu - gazda plaća bonuse!

Fudbal -

Vlasnik Intera Stiven Džan isplatio je fudbalerima prvi bonus u sezoni, kao nagradu za dobru igru u grupnoj fazi Lige šampiona, preneli su italijanski mediji.

Posle četiri kola u grupnoj fazi, Inter se plasirao u osminu finala Lige šampiona, pošto ima 10 bodova, koliko i prvoplasirani Real Sosijedad u Grupi D.

Kako je prenela Gazeta delo sport, vlasnik Intera je telefonom pozvao igrače posle pobede protiv Salcburga (1:0) u sredu uveče, da im čestita na plasmanu u osminu finala i da ih nagradi sa dva miliona evra bonusa za prvi veliki uspeh u ovoj sezoni.

Trener Simone Inzagi nagrađen je i za dobru rotaciju u ekipi u grupi, pošto su igrači ostali spremni i sveži za utakmice u šampionatu.

Milanska ekipa je u dve utakmice pobedila Salcburg, pobedila je i Benfiku i odigrala je nerešeno protiv Real Sosijedada za plasman u nokaut fazu najelitnijeg evropskog takmičenja.

Posle 11 kola u Seriji A Inter je prvi na tabeli sa 28 bodova, dva više od drugoplasiranog Juventusa i šest više od trećeplasiranog Milana.

Kurir sport

Bonus video:

00:31

Atmosfera tokom himne Lige šampiona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track