VLAHOVIĆA RAZAPINJU U KOMŠILUKU! SRAMAN tekst ugledao svetlost dana: "OČAJNI Srbin uzeće ono što mu NE PRIPADA! Izgleda TUŽNO"
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

da li su normalni?

VLAHOVIĆA RAZAPINJU U KOMŠILUKU! SRAMAN tekst ugledao svetlost dana: "OČAJNI Srbin uzeće ono što mu NE PRIPADA! Izgleda TUŽNO"

Fudbal -

Dušan Vlahović jedan je od najboljih napadača današnjice i ne čudi što se brojni velikani iz prelaznog roka u prelazni rok raspituju za njegove usluge.

Za sada je Srbin u Juventusu, ali je već neko vreme na oku Real Madrida. "Kraljevski" klub nije krio ambiciju da dovede Vlahovića, a mediji u komšiluku to su iskoristili da na sraman način napadnu reprezentativca Srbije.

Na portalu "Sportsport.ba" osvanuo je tekst sa naslovom "Očajni Srbin uzeće ono što pripada Mbapeu?! Izgubio je osmeh, njegovo lice izgleda tužno" u kom se o budućnosti Vlahovića govori iz zaista sramnog ugla.

Dušan Vlahović, Juventus
foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

Prvo su naveli autori ovog teksta kako Real želi da u Madrid dovede Mbapea i Halanda, ali da su te opcije daleko od realnosti, te da će zbog toga put Španije možda krenuti Vlahović.

- Svesni su u Madridu da su im neophodne neke realne opcije. Sada se pojavila vest da je uprava kluba na čelu sa Florentinom Perezom bacila oko prema Torinu, kako bi dovela "nesrećnog i tužnog" Dušana Vlahovića.

Srbin, koji je za 80 miliona evra doveden iz Fiorentine, u Juventusu ove sezone uglavnom dobija priliku sa klupe i zamena je Mojsu Kinu. Zato u Realu veruju da bi uz malo truda mogli da potpišu srpskog reprezentativca, koji bi mogao da bude pristojna zamena ukoliko Mbape ne dođe.

23-godišnjak je početkom 2022. godine kao veliko pojačanje stigao u Juventus, ali nikako da to i dokaže na terenu, iako je bilo trenutaka u kojima je znao bljesnuti.

Ove sezone je na 10 utakmica u Seriji A postigao četiri gola, a to je premalo za takavog napadača, no njegovi kvaliteti nisu sporni i zato će Real nastojati da ga kupi - stoji u pomenutom tekstu, a onda se dodaje i izjava trenera Fiorentine, legendarnog Ćezarea Prandelija:

- Čini mi se da je Vlahović izgubio osmeh. Na TV-u izgleda tužno. Ali opet, možda ima vatru u sebi, kao što je to uvek bio slučaj - istakao je Prandeli.

Dušan Vlahović
foto: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Dakle, ugao naših komšija zaista nije prikladan i kada bi Vlahović stigao u Real sasvim sigurno ne bi "uzeo ono što mu ne pripada".

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track