BOLJU VEST NISMO MOGLI DA ČUJEMO! Žalba je URODILA PLODOM - Orlovi će imati podršku navijača na meču odluke protiv Bugara!
Foto: Starsport

odlična vest

BOLJU VEST NISMO MOGLI DA ČUJEMO! Žalba je URODILA PLODOM - Orlovi će imati podršku navijača na meču odluke protiv Bugara!

Fudbal -

Navijači će moći da bodre Orlove u utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske, doduše, ne u velikom broju.

Naime, fudbalska reprezentacija Srbije kvalifikacije za EURO završava u Leskovcu, a na stadionu "Dubočica" biće i navijača, pošto je žalba FSS koja je stigla na adresu UEFA uvažena!

Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Shodno novoj odluci, na utakmici protiv Bugarske koja se igra 19. novembra u Leskovcu, zapadna tribina stadiona ‘Dubočica’ biće otvorena za navijače, dok će na ostale tri tribine (istok, sever, jug) ulaz biti dozvoljen samo deci do 14 godine.

Kako Kurir saznaje, kapaciteti na istoku, severu i jugu su popunjeni, te će novoizgrađeni stadion u Leskovcu biti ispunjen do poslednjeg mesta.

Istovremeno, prvobitna novčana kazna od 89.250 evra smanjena je na 50.000 evra.

Leskovac, Dubočica, stadion, Čukarički
foto: Kurir sport

Inače, ostale tribine biće ispunjene decom do 14 godina, zbog kazne koja je Srbiji izrečena nakon rasističkih poruka tokom meča protiv Crne Gore u Beogradu.

Podsetimo, najpre je doneta odluka da Srbija bude kažnjena tako što će samo deca moći da prate susret, ali se ove srede ta odluka promenila, pa će Orlovi dobiti dodatni "vetar u leđa" na putu ka Evropskom prvenstvu.

Kurir sport

Bonus video:

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track