Srbija na bod od Evropskog prvenstva – da li će Piksi ispuniti obećanje?
Foto: Zorana Jevtić

Srbija na bod od Evropskog prvenstva – da li će Piksi ispuniti obećanje?

Fudbal -

„Orlovi“ pred istorijskom šansom!

Sve do utorka brojne evropske fudbalske reprezentacije imaju priliku da se plasiraju na Evropsko prvenstvo koje će se naredne godine održati u Nemačkoj, ali poslednja šansa za Srbiju jeste danas od 15 časova.

„Orlovi“ će u Leskovcu odmeriti snage sa selekcijom Bugarske. Kalkulacije postoje, ali da „glava ne bi bolela“ – Srbija mora ići na pobedu, iako je i bod dovoljan da se overi plasman na EURO posle 24 godine. Na šampionatu su već domaćin Nemačka, zatim Španija i Škotska, Francuska, Engleska, Turska, Belgija i Austrija, kao i Portugalija. Ukupno je poznato devet učesnika, a uskoro će im se pridtužiti još 20.

Da li će i Srbija biti među njima?

Saznaćemo danas, ali ono što je sigurno jeste da su “Orlovi” spremni i fokusirani, te da im poraz od Belgije u prijateljskoj utakmici nije pokvario raspoloženje. Obećao je Dragan Stojković da će se putovati u Nemačku, podsetimo se i toga:

"Odvešću, bre, Srbiju na EURO. Tu nema priče!", zagrmeo je selektor pred oktobarske mečeve protiv Mađarske i Crne Gore.

Sada je na samo korak od toga da ispuni obećanje, a na nama je da pružimo podršku “Orlovima”. Osim grla i dlanova, u igri su i patriotski tiketi, koje možete odigrati u Meridianu!

Kao i do sada, sportska kladionica Meridian donosi najbolje uslove za online klađenje i široku ponudu igara koje se mogu naći na vašem tiketu. Kao što smo rekli, Srbija je apsolutni favorit u današnjem meču, pa je kvota na pobedu ekipe koju predvodi Dušan Tadić 1.20, ali na istoj adresi možete pronaći i vrhunski SPECIJAL IGARA!

U nastavku i nekoliko predloga iz Meridian specijala:

Penal na meču, kvota 3.15

Način prvog gola – slobodan udarac, kvota 15

Rezervni igrač daje gol, kvota 2.50

Gol glavom na meču, kvota 4.00

Srbija postiže dva vezana gola na meču, kvota 1.50

Mitrović daje gol glavo, kvota 5.40

Naravno, pre toga ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer tom prilikom dobijate bonus za klađenje od 4.000 DINARA i to potpuno besplatno!

Dakle, sve vas čeka na jednom mestu – zagrejte grla i dlanove, odigrajte tiket i spremni dočekajte plasman na EURO!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja