INFORMACIJA KOJA ZANIMA NA HILJADE SRBA: Veoma je važno, FSS se oglasio! Ovo MORATE DA ZNATE ako planirate da bodrite Orlove na EP
Foto: Nenad Kostić

NEMAČKA

INFORMACIJA KOJA ZANIMA NA HILJADE SRBA: Veoma je važno, FSS se oglasio! Ovo MORATE DA ZNATE ako planirate da bodrite Orlove na EP

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije obezbedila je učešće na Evropskom prvenstvu, prvi put još od 2000. godine.

Tada je naša zemlja nosila naziv SR Jugoslavija, a pojedini reprezentativci nisu ni bili rođeni.

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije nedavno se pojavila informacija o prodaji ulaznica za utakmice šampionata starog kontinenta koje će biti održano 2024. godine u Nemačkoj.

Gde i kako do ulaznica?

  1. Prodaja ulaznica obavljaće se isključivo preko sajta UEFA https://www.uefa.com/euro2024/ što znači da FSS neće vršiti prodaju karata za EURO 2024.
  2. Distribucija karata koje će biti isključivo u elektronskom formatu vršiće se preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.
  3. Registracija i apliciranje za ulaznice na sajtu UEFA počinje 1. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine. I to je rok koji mora da se ispoštuje i ko u tom terminu ne aplicira – najverovatnije neće moći naknadno da nabavi ulaznice. U januaru 2024. godine UEFA šalje mejlove sa detaljima za plaćanje, nakon plaćanja, dobija se potvrda o plaćanju, a ulaznice će na UEFA Tickets aplikaciju biti distribuirane u maju/junu 2024. godine. QR kod na ulaznicama će se pojaviti oko 3 časa pred utakmicu.
  4. Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte da preuzme aplikaciju UEFA Tickets i prihvati uslove i odredbe pre nego što pristupi svojim ulaznicama.
  5. Apliciranje će biti moguće za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga moguće je aplicirati za najviše 4 ulaznice po utakmici.

Više detalja oko same procedure FSS će objaviti posle žreba za grupnu fazui koji se održava u Hamburgu, 2. decembra 2023. godine.

Kurir sport

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track