PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA! Da li su sudije UKRALE Ukrajini plasman na EP? Sporna odluka u 93. minutu izazvala LAVINU reakcija!
Foto: Printscreen

italijani se provukli

PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA! Da li su sudije UKRALE Ukrajini plasman na EP? Sporna odluka u 93. minutu izazvala LAVINU reakcija!

Fudbal -

Da li su sudije pogurale Azure?

Reprezentacija Ukrajine ostala je bez plasmana na Evropsko prvenstvo, pošto je u direktnom duelu sa Italijom odigrala nerešeno 0:0 u poslednjem kolu kvalifikacija.

Italijanima je bio dovoljan bod da bi osigurali drugu poziciju iza Engleske i overili vizu za Nemačku. S druge strane, Ukrajincima je bila potrebna pobeda, pa će sada šansu za odlazak na EP tražiti kroz dodatne kvalifkacije.

Mnogi smatraju da je Ukrajina na ovom meu žestoko oštećena. Naime, u dramatičnoj završnici meča Mudrik je primio loptu u šesnaestercu Italije i nakon starta Kristantea ostao na zemlji, međutim, španski sudija Žil Mancano procenio je da nije bilo elemenata za jedanaesterac. Njegova odluka razbesnela je Ukrajince koji smatraju da su žestoko oštećeni u ovoj situaciji.

Bunili su se, opsedali sudiju, ali uzalud. Mancano je ostao dosledan, nije želeo da promeni odluku.

Spornu situaciju možete pogledati ovde:

Kurir sport

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track