TUČA NA TRIBINAMA, PA RAT NA TERENU! Kartoni, nervoza i NEBESKI SKOK Otamendija za VELIKE PROBLEME Brazila! (FOTO, VIDEO)
Foto: Leco Viana / imago sportfotodienst / Profimedia

samo u južnoj americi

TUČA NA TRIBINAMA, PA RAT NA TERENU! Kartoni, nervoza i NEBESKI SKOK Otamendija za VELIKE PROBLEME Brazila! (FOTO, VIDEO)

Fudbal -

Posle velikih nereda i opšteg haosa na tribinama Marakane, Argentinci su u pravom ratu na terenu izvojevali pobedu protiv Brazila (0:1) golom Nikolasa Otamendija u 63. minutu.

Uvertira u meč bila je burna, policija se žestoko sukobila sa navijačima, uplašeni Lionel Mesi povukao je svoju ekipu sa terena, pre toga je golman Emilijano Martinez udario policajca, a kada se sve smirilo - usledio je novi rat, ovog puta na terenu.

Meč između Brazila i Argentine protekao je u velikoj tenziji, oštrim startovima i kartonima koje su dobijali domaći fudbaleri. Za nijansu bolji rival bio je Brazil, ali su Martinez i odbrana "Gaučosa" izlazili kao pobednici iz duela sa Martinelijem.

Kada su svi mislili da će se meč završiti bez golova ili pobedom Brazila, Nikolas Otamendi je nebeskim skokom doveo Argentince u prednost i stavio domaćina na velike muke.

U samom finišu Žoelington je dobio crveni karton, pa je Brazil okončao duel sa deset igrača na terenu, a susret se završio 1:0 za Mesija i ekipu. Posle ove utakmice Brazilci su u velikom problemu i nalaze se na šestom mestu kvalifikacija sa samo sedam osvojenih bodova, beže tek dva poena Paragvaju koji je na poziciji koja vodi u plej-of i Čileu koji je ispod crte.

Brazil, Argentina, Fudbalska reprezentacija Brazila
foto: CARL DE SOUZA / AFP / Profimedia

Sa druge strane, Argentinci su prvi sa pet pobeda i tek jednim porazom.

Standings provided by Sofascore

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track