KUPIO SAM PRSTEN I PET DANA NISAM ZNAO KAKO DA ZAPROSIM VOLJENU ŽENU: Legendarni ruski golman otkrio kakav je bio SMOTANKO
Foto: Printskrin/Instagram

dešava se

KUPIO SAM PRSTEN I PET DANA NISAM ZNAO KAKO DA ZAPROSIM VOLJENU ŽENU: Legendarni ruski golman otkrio kakav je bio SMOTANKO

Fudbal -

Legendarni golman Rusije Igor Akinfejev otkrio je kako je zaprosio svoju suprugu Jekatarinu. Tačnije, istakao je koliko je bio smotan u tom trenutku.

Igor Akinfejev
foto: Printskrin/Instagram

Igor Akinfejev je u srećnom braku sa Jekatarinom Gerun. Par se venčao 2014. godine i imaju troje dece - sina Danila i ćerke Evu i Agatu.

- Kupio sam prsten i hodao okolo pet dana. Znao sam šta želim, ali nisam umeo to da uradim. Ljudi zaprose devojke u restoranima, kleknu pre dnjih, kažu nešto... Ali, ja sam običan Rus koji nije razumeo kako se sve ovo radi - bio je iskren Igor Akinfejev u razgovoru za Sport-Ekspres.

Igor Akinfejev
foto: Printskrin/Instagram

Na kraju je smogao snage i uradio to na neobičan, ali originalan način

- Razmišljao sam. Šta da radim? Da li da to uradim kod kuće, da li na ulazu u zgradu, u kolima... Čak i ako bude u autu, nešto treba reći. Čekao sam do ponoći tog šestog dana, nakon što sam kupio prsten. I konačno odlučio. Mislim, ma šta bude - rekao je Akinfejev i nastavio:

- Prala je sudove. Prišao sam joj i potapšao je po ramenu u ponoć. Sećam se, nosila je rukavice za sudove. Stao sam tako pred nju i dao joj prsten. Mislim da je bilo super romantično!

Igor Akinfejev
foto: AP

Igor Akinfejev ima 37 godina i brani za CSKA iz Moskve. To je jedini klub u njegovoj karijeri, za koji je od 2003. godine odigrao 431 utakmicu. Gol reprezentacije Rusije branio je 111 puta, od 2014. do 2018. godine, kada se oprostio posle mundijala.

Kurir sport

00:24

Grof o stresu i novom fizičkom izgledu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track