MILAN VERUJE U LUKU JOVIĆA! SRBIN POČINJE PROTIV FJORENTINE: Vreme je da se prekine golgeterski post! Da padne PRVENAC na San Siru
Foto: Marco Canoniero / Alamy / Alamy / Profimedia

poverenje

MILAN VERUJE U LUKU JOVIĆA! SRBIN POČINJE PROTIV FJORENTINE: Vreme je da se prekine golgeterski post! Da padne PRVENAC na San Siru

Fudbal -

Luka Jović u startnih 11 za Milan, u derbiju protiv Fjorentine!

Luka Jović
foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Ako je iko sumnjao u Luku Jovića, to sigurno nije klub Milan i njegov trener Stefano Pioli. Srpski napadač predvodiće napad "roso-nera" protiv Fjorentine, u subotu od 20.45 na stadionu San Siro.

Biće to veliko veče za Luku Jovića, piše list "La Gazzeta dello Sport". Milan će igrati ofanzivno, kao i dosad, a Luka Jović biće u centru napada slavnog kluba. jednostavno, Stefano Pioli nema izbora. Naime, povređeni su Portugalac Leao i Švajcarac Noa Okafor, dok je iskusni Francuz Olivije Žiru suspendovan zbog crvenog kartona.

Luka Jović
foto: EPA/MATTEO BAZZI

Pored Luke Jovića u ofanzivnoj formaciji Milana igraće Samjuel Čukvueze i Kristijan Pulišić. Njih trojica imaće zadatak da postignu gol za Milan, a bilo bi lepo da to bude baš Luka Jović. Da prekine post i upiše prvenac u dresu "roso-nera".

Italijanska Gazeta dalje piše da će Luka Jović sigurno igrati pod ogromnim pritiskom. Stigao je Srbin krajem prelaznog roka u Milan, kao alternativa Olivijeu Žiruu. Navode, da je njegov učinak na terenu do sada definitivno bio razočaravajući.

Na klupi Milana kao rezerva Luki Joviću biće 15 - godišnji napadač Frančesko Kamardi, koji je postigao 485 golova u 89 mečeva na juniorskom nivou. Ove sezone, igrajući za omladinski tim "roso-nera", postigao je tri gola u omladinskoj Ligi šampiona.

Stefano Pioli
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Trener Stefano Pioli veruje u Luku Jovića i stavljao ga je kao startera protiv Đenove u gostima i na San Siru protiv Udinezea. Nažalost, Luka Jović nije bio strelac ni u jednom od tih mečeva. Pokušaće ovaj put protiv Fjorentine, svog bivšeg kluba, za koji je prošle sezone dao 13 golova.

Kurir sport

00:14

Luka Jović se veseli uz pesmu Baje Malog Knindže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track