HOROR U HRVATSKOJ! Huligani RAKETOM POGODILI U GLAVU dečaka koji je skupljao lopte, jedan sam sebi RAZNEO ŠAKU!
Foto: Profimedia

užas

HOROR U HRVATSKOJ! Huligani RAKETOM POGODILI U GLAVU dečaka koji je skupljao lopte, jedan sam sebi RAZNEO ŠAKU!

Fudbal -

Jezive scene viđene su na utakmici niželigaša u Hrvatskoj.

Nezapamćen incident obeležio je utakmicu 15. kola trećeg ranga hrvatskog fudbala između Belišća i Dugog Sela.

Navijači domaćeg tima pirotehnikom su pogodili u glavu dečaka koji je skupljao lopte pored terena. Samo pukom srećom mališan je prošao bez ozbiljnijih povreda.

Nažalost to nije sve... Jednom huliganu koji je ispaljivao pirotehnička sredstva na stadionu raketa je eksplodirala u ruci pa je zadobio izuzetno teške povrede šake.

Povodom stravičnog incidenta oglasili su se iz "NK Belišća", njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Današnja utakmica je nažalost postala poprište opasnosti zbog nepromišljene upotrebe pirotehnike od strane nekih navijača. Želimo da izrazimo duboko žaljenje zbog ozleda koje su proizašle iz ovog incidenta. Posebno smo pogođeni vidljivom uznemirenošću i strahom malog skupljača lopti, koji bi trebalo da uživa u ljubavi prema igri. Nažalost, udarac rakete u glavu ga je ostavio vidno uplašenog i uplakanog, a na svu sreću se nije suočio sa ozbiljnom povredom. Takođe, šaljemo iskrenu podršku povređenom navijaču Barbera koji je pretrpeo tešku povredu šake.

Ovim putem apelujemo na sve navijače da promisle o posledicama svojih postupaka i odgovorno se ponašaju na sportskim događajima. Pirotehnika nije igra, već ozbiljna pretnja sigurnosti svih prisutnih!

Neka ovaj incident posluži kao podsetnik da je sigurnost uvek na prvom mestu. Želimo da sportski duh prevlada, te se nadamo da će se ovakvi događaji ubuduće izbeći", navode u saopštenju koje su objavili na svom zvaničnom "Fejsbuk" nalogu.

Kurir sport/Index

03:35

Tadić Srbija Bugarska Leskovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track