TINJA NADA... Lazetić pred Vest Hem: Dokle god imamo bilo kakve šanse pokušaćemo da završimo kao treći u grupi
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

TINJA NADA... Lazetić pred Vest Hem: Dokle god imamo bilo kakve šanse pokušaćemo da završimo kao treći u grupi

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je uoči utakmice protiv Vest Hema, da će se njegova ekipa dokle god ima šanse boriti za treće mesto u grupi Lige Evropa.

"Tinja nada, nadamo se i dokle god ima bilo kakve šanse pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman i da završimo kao treći u grupi. Koliko je to moguće - videćemo", rekao je Lazetić na konferenciji za novinare uoči utakmice petog kola njegovog tima u Ligi Evrope, prenosi Mocartsport.

"Daćemo sve od sebe da svaka utakmica bude takmičarska, verujemo da ćemo već sutra pokušati da se približimo tome i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o tome da li ćemo prezimiti u Evropi. Očekivanja su uvek najveća moguća, bez obzira na protivnika, tako se i pripremamo", dodao je on.

TSC, Ifet Đakovac
foto: @starsport

Fudbaleri TSC-a dočekuju sutra ekipu Vest Hema, u utakmici petog kola Grupe A Lige Evropa.

Klub iz Bačke Topole je trenutno poslednji na tabeli sa jednim bodom, odnosno ima tri boda manje od trećeplasiranog Olimpijakosa, dok Vest Hem i Frajburg imaju po devet bodova na svom kontu.

"Imamo iskustvo prve utakmice sa Vest Hemom gde smo bili dosta dobri defanzivno i uspevali dobro da pariramo. Sa samopouzdnjem iz poslednje utakmice i zbog onoga što vidim na treninzima, verujem da će igrači biti dosta bolji i sa loptom i da ćemo biti opasniji kada je u našem posedu", rekao je Lazetić.

"Bitno je da produžimo vreme uspešnog takmičenja sa njima, u gostima smo bili vrlo dobri više od 60 minuta, ako sada to ode na 80 ili 90 možda bude i bolji rezultat", dodao je trener TSC-a.

Lazetić je naveo da je zadovoljan do sada prikazanim u debitantskoj sezoni tima na evropskoj sceni, a kada bi mogao da menja, promenio bi - bodovni saldo i rezultate.

"Svodićemo račune kada prođu još ove dve utakmice. Sa kakvim se mi ekipama takmičimo u grupi... Ja sam generalno zadovoljan svime sem tih pola sata u Frajburgu, gde smo potonuli zbog rezultata. Sve ostale utakmice smo dobro parirali, momci su bili na maksimumu, ostali smo svoji, meni je važno da smo bili dosledni i u tome istrajali", rekao je on.

"Nama su te utakmice pomogle da izgledamo onako protiv Partizana i Vojvodine, mi se još uvek navikavamo na ritam i intenzitet koji se igra u Evropi. Ocena je za sada prelazna, a verujem da će biti još bolja i da će biti bolji utisak, ako uspemo u ove dve utakmice da iskoričamo u tom smislu", istakao je Lazetić.

Trener TSC-a nije želeo da otkriva taktiku ili sastav za duel sa Vest Hemom, već je samo nagovestio da će njegova ekipa igrati kao i do sada i pokušati da se nametne, u zavisnosti od toga koliko joj protivnik dozvoli.

Utakmica TSC - Vest Hem na programu je sutra od 18.45.

(Beta/MozzartSport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track