PREDATOR U ISTOM TRENUTKU IMAO 9 OZBILJNIH VEZA: Slavni fudbaler 8 godina spavao sa ženom rođenog brata, varao trudnu suprugu
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Veliki broj afera

PREDATOR U ISTOM TRENUTKU IMAO 9 OZBILJNIH VEZA: Slavni fudbaler 8 godina spavao sa ženom rođenog brata, varao trudnu suprugu

Fudbal -

Na današnji dan pre tačno 50 godina u Kardifu je rođen Rajan Gigs.

Iako je na terenu važio za velikog džentlmena i pravu dobricu, u privatnom životu Velšanin je bio sušta suprotnost.

Nekadašnja zvezda Mančester junajteda i reprezentacije Velsa, iza sebe ima veliki broj afera, zbog kojih je boravio i u zatvoru.

Jedan od najboljih krilnih igrača u istoriji zbog toga je dobio nadimak "seksualni predator". Poznat je po tome da je imao skoro svaku devojku koju je želeo.

Najveći skandal je svakako afera sa suprugom rođenog brata koja je kasnije pobacila njegovo dete. Otac Deni Vilson ga se javno odrekao i stao na stranu sina Rodrija.

- Ne vidim kako igrači mogu da veruju Rajanu nakon onoga što je napravio rođenom bratu. Spavao mu je sa ženom osam godina - rekao je otac tada.

Gigs je 2011. šokirao javnost kada se saznalo da je osam godina imao aferu s Natašom Gigs, suprugom svog brata Rodrija. Nataša je Rajana upoznala u martu 2003. u jednom noćnom klubu u Mančesteru. Spavala je s njim dok je njegova trudna supruga Stejsi bila kod kuće. Nakon dva meseca započela je vezu sa njegovim bratom Rodrijem za kojeg se kasnije udala. Nataša je otkrila i da je pobacila njegovo dete nekoliko nedelja pre nego što se udala za Rodrija u Las Vegasu 2010. Dok je skandal šokirao javnost, teško je zamisliti kako se osećala Rajanova supruga Stejsi, s kojom je dobio ćerku i sina.

Ipak, to nije to bila jedina njegova afera nestašnog Rajana Gigsa, koji je varao ženu i sa starletom Imodžen Tomas koja je takođe odlučila da izađe u javnost i otkrije sve. Rajanu ni to nije bilo dosta te je pokušao zavesti i majku svoje svastike, ali nije uspeo. Bivši igrač Mančester junajted nikada se nije izvinio bratu za svoje grehe, a za Rodrija više ne postoji.

"Svi mi imamo slabosti. Rajanova je bila da, kad ode u izlazak, mora da spava sa ženama. On je seksualni manijak. Ali ne mrzim ga, žao mi ga je", kazao je Rodri o bratu pre nekoliko godina.

Rajan se rastao od supruge Stejsi sa kojom je bio deset godina u braku i s kojom je dobio dvoje dece. Ona je na sudu dobila nešto više od 40 miliona evra.

Gigs se potom upustio u avanturu sa Kejt Grivil, koja ga je posle teretila za seksualno i fizičko zlostavljanje.

Zbog napada na Kejt, policija ga je pre tri godine privodila, pa je jedno vreme proveo iza rešetaka.

"Ja sam serijski ljubavni varalica. Lažem svakoj partnerki. Ne mogu da odolim atraktivnoj ženi", kazao je Gigs na suđenju 2022. godine.

Kejt je na pomenutom suđenju otkrila mnoge detalje iz njihove, blago rečeno, burne veze, te je pričala kako ju je između ostalog gađao laptopom.

Otkrila je i šokantan detalj da je Rajan u isto vreme imao čak 9 veza.

"Ono što sam našla na njegovom ajpedu bilo je gore nego što sam mogla da zamislim. Imao je afere sa osam žena dok je bio sa mnom."

Da sve bude utoliko neverovatnije: "To su bile ozbiljne veze".

Zatim je pojasnila da je nekada imala utisak kao da u Gigsovoj glavi ona ima samo jednu ulogu.

"Došao bi ujutru kod mene, imali bismo seks, osećao sam se kao da me koristi samo za seks. Ne bi me ostavio na miru, nikad nije bilo trenutka kada nije želeo da ima seks. Došao je kod mene zbog seksa, a onda je odleteo u Barselonu sa drugom devojkom. Jednog trenutka bi rekao da naša veza neće uspeti, onda bi mi slao provokativne slike."

Gigs je od početka poricao nasilničko ponašanje prema bivšoj devojci, kao i njenoj sestri. Tužilaštvo je sredinom ove godine povuklo optužbe

Njegovo priznanje da ne može da se kontroliše ne smeta devojkama. Naprotiv. Nedavno je snimljen sa 14 godina mlađom atraktivnom Zarom Čarls. Paparaci su Gigsa snimili dok se šišao, a devojka ga čekala ispred frizerskog salona.

Gigs je iza sebe ostavio veliku igračku karijeru. Odigrao je 963 utakmice za Mančester Junajted i postigao 168 golova. Za reprezentaciju Velsa je igrao 64 puta, a posle igračke karijere postao je selektor nacionalnog tima rodne zemlje.

U iščekivanju suđenja, dao je ostavku na mesto selektora juna 2022. godine.

Kurir sport / ID

Bonus video:

00:10

SVI PRIČAJU O VENČANICI ŽENE FUDBALERA: Kristina nosi RASKOŠNU BELU haljinu, pogledajte kako izgleda na SVADBI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track