PREVARA VEKA! "Poginuo" u JEZIVOJ saobraćajnoj nesreći i RASPLAKAO svet, pa se saznalo da je LAŽIRAO SMRT kako bi ZARADIO MILIONE!
Foto: Printscreen

priča za film

PREVARA VEKA! "Poginuo" u JEZIVOJ saobraćajnoj nesreći i RASPLAKAO svet, pa se saznalo da je LAŽIRAO SMRT kako bi ZARADIO MILIONE!

Fudbal -

Godine 2016. vest da je fudbaler i velika nada nemačkog Šalkea Janik Kamba stradao u saobraćajnoj nesreći u Kongu potresla je planetu, ali se četiri godine kasnije dogodio filmski obrt.

Naime, Kamba je pronađen živ i zdrav. Radio je u pogonu fabrike nedaleko od Gelzenkirhena, grada iz kog je upravo Šalke, a tamo je boravio od "tragičnog" događaja u Africi.

Sve je isplivalo na površinu kada je njegova supruga pokušala da naplati životno osiguranje od pet miliona evra.

To je odmah odbijeno, ali je Kristina Von, uspela je da se dogovori za isplatu od nešto više od 1.500.000 evra i taj novac je uplaćen na račun njegove "udovice".

Janik Kamba
foto: Pritnscreen/Twitter

Oboje su na kraju i osuđeni i kasnije su proveli 46 meseci iza rešetaka. Posle odslužene kazne, Kamba se vratio u rodni Kongo gde vreme provodi sa svojim dvogodišnjim sinom. U razgovoru za "Bild" izneo je svoju verziju događaja.

- Ja sam nevin. Veoma sam razočaran u Nemačku! Protiv mene su imali i imaju nula dokaza, ali su želeli da me oteraju u zatvor, pa deportuju. Dobrovoljno sam otišao u Afriku jer Nemačka želi da me prikaže kao zlog samo zato što sam jednom igrao za Šalke. Za mene niko nije uradio svoj posao kako treba, ni sudije, ni tužioci, ni istražitelji, ni policija - rekao je Kamba i sve začudio izjavom.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track