MATIĆ UTUČEN POSLE ŠOKANTNOG PORAZA OD FERENCVAROŠA: "Šta da se radi, to je fudbal..."
Foto: Ivica Veselinov

lk

MATIĆ UTUČEN POSLE ŠOKANTNOG PORAZA OD FERENCVAROŠA: "Šta da se radi, to je fudbal..."

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog pretrpeli su i peti poraz u Ligi konferencije.

Večeras, na stadionu Dubočica u Leskovcu, od izabranika Igora Matića bio je bolji Ferencvaroš, koji je slavio rezultatom 2:1.

- Vruća glava posle ovakvog poraza. Šta da se radi, to je fudbal, takve stvari se dešavaju. Ponosan sam na momke kako smo odigrali ovu utakmicu. Imali smo par situacija kod 1:0 da rešimo utakmicu, ali nažalost nismo iskoristili. Danas smo verovali u sebe, donosili smo dobre odluke na terenu, zaista sam ponosan na svoju ekipu. Kod njihovog pobedonosnog gola, prethodio je čist faul, sudija nije svirao i primili smo gol iz te situacije. Ali šta da se radi, takve stvari se dešavaju, sad glava gore, ubrzo nas očekuje teška utakmica u našem prvenstvu, moramo što bolje da se spremimo i da probamo da ostvarimo pobedu. Čestitao bih ekipi Ferencvaroša i njihovom treneru na današnjoj pobedi - kazao je trener Brđana.

Otkrio je Matić šta mu je trener Ferencvaroša, Dejan Stanković, rekao nakon meča:

- Sad smo popričali, čestitao mi je na pripremi utakmice i na način na koji smo odigrali meč. Razmenili smo nekoliko reči. Teško nam je, pogotovo igračima, i protiv Partizana smo primili gol, to je veliki psihološki teret. Ja sam ponosan na ove momke, mnogo mladih igrača je i danas igralo i odradilo odličan posao, oni su budućnost i perspektiva kluba, u to sam siguran.

Matić smatra da je ovo bila najbolja partija Čukaričkog u evropskom takmičenju...

- I u Budimpešti smo odigrali dobru utakmicu, takođe i ovde protiv Fiorentine smo bili dobri, imali smo šanse. Danas ako pričamo o konstantnosti, svih 90 minuta je bilo dobro. Nama je pripalo prvo, protivniku drugo poluvreme. Oni su jedna sjajna ekipa, imali su dobre momente u igri. Nismo se povukli, to zavisi i od protivnika. Kada pogledam sve utakmice u Evropi, danas smo bili najbolji, ako pričamo o konstantnosti u igri tokom celog meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track