"KLOŠARČINO RASPALA!" Bivši fudbaler Zvezde RAZBESNEO SRBIJU! Ne praštaju mu ono što je uradio posle gola za pobedu (VIDEO)
Foto: EPA/Zsolt Czegledi

NA UDARU

"KLOŠARČINO RASPALA!" Bivši fudbaler Zvezde RAZBESNEO SRBIJU! Ne praštaju mu ono što je uradio posle gola za pobedu (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su u petom kolu Lige konferencija od Ferencvaroša rezultatom 2:1.

Utakmicu je obeležio haos u samoj završnici i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Treneru Igoru Matiću pokazan je crveni karton zbog žestokog protesta nakon što je sudija Mohamed Al-Emara iz Finske oštetio srpski klub.

On nije dosudio faul nad Singom na polovini Ferencvaroša, a 15-ak sekundi kasnije, gosti su došli do gola za pobedu u 97. minutu.

Strelac je bio Aleksandar Pešić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je pogodak proslavio tako što je skinuo dres i svoje prezime pokazao gostujućim navijačima.

Taj način proslave pogotka nije se dopao ljubiteljima fudbala u Srbiji koji su na društvenim mrežama

"Кlošarčino raspala iskompleksirana", "jezivo koliko odvratan lik, svakim postignutim golom i džiberskom proslavom pokazuje kakva je seljačina", "ne propušta čovek priliku da pokaže koliki je bilmez", "Pešić je uspeo nešto što verovatno nije niko, a to je da ga mrze i grobari i delije", "nemoguće da je neko ovoliko praznoglav", brat nikad ne izda kad treba da dokaže da je totalni bolid", neki su od komentara na društvenoj mreži "X".

Kurir sport

Bonus video:

00:26

Atmosfera pred početak utakmice Fiorentina - Čukarički

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track