Zvezda golom Jovanovića pregrmela Niš

Kup Srbije

Zvezda golom Jovanovića pregrmela Niš

Fudbal -
Treba nam mnogo rada, da naučimo da igramo hladne glave i sa ekipama, koje su kao Radnički bile veoma motivisane da nas savladaju, rekao je trener Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su golovima Luke Milunovića u 37. i Milana Jovanovića minut pre kraja utakmice, šesnaestine finala Kupa Srbije u Nišu Radnički za koji je strelac trinaest minuta pre kraja bio Ranđelović.

Sjajan ambijent i interesantan meč na Čairu, u kom je Crvena zvezda bila bolja u prvom a Radnički u drugom poluvremenu. Sa tom konstatcijom posle meča se složio i trener Crvene zvezde Aleksandar Janković.

"Imali smo dobijen meč u prvom delu. Problem je što kada smo bili bolji nismo uspeli da postignemo drugi gol. Drugo poluvreme smo mnogo grešili, pali dobrih pola sata, video sam da "visi gol Radničkog", rekao je trener Crvene zvezde.

Janković je ocenio da mora još mnogo da se radi:

"Treba nam mnogo rada, da naučimo da igramo hladne glave i sa ekipama, koje su kao Radnički bile veoma motivisane da nas savladaju. Okrećemo se suboti, jer vremena za slavlje nema", dodao je trener Crvene zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track