ZVEZDA PRODAJE KARTE ZA KUP UTAKMICU PROTIV RADNIČKOG NA MARAKANI: Cene popularne! Pre toga gostuje u nedelju Napretku u Kruševcu
Foto: @starsport

sreda

ZVEZDA PRODAJE KARTE ZA KUP UTAKMICU PROTIV RADNIČKOG NA MARAKANI: Cene popularne! Pre toga gostuje u nedelju Napretku u Kruševcu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 15.00 časova gostuju Napretku u Kruševcu u okviru Superlige, a već u sredu (18.00) na stadionu "Rajko Mitić" dočekaće Radnički iz Niša, osmini finala Kupa Srbije.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Karte za utakmicu protiv Nišlija koja je na programu 6. decembra dostupne su od danas putem onlajna. Svi zainteresovni mogu obezbediti ulaznice narednog utorka i srede na blagajnama stadiona “Rajko Mitić”.

Posle eliminacije Trajala u šesnaestini finala najmasovnijeg klupskog takmičenja u Srbiji, crveno-beli nastavljaju pohod ka odbrani duple krune. Naredni protivnik izabranicima Baraka Bahara biće niški Radnički.

Svi zvezdaši karte za meč protiv popularnih “Meraklija” mogu pribaviti putem LINKA, dok će prodaja na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” biti dostupna u utorak i sredu, odnosno 5. i 6. decembra, od 10.00 do 18.00 časova.

Cene karata su: 400 dinara (severna tribina), 500 dinara (istočna tribina), 700 dinara (zapadna tribina), 1.400 dinara (tribina Siniša Mihajlović), 6.500 dinara (VIP 1 i VIP 2), 8.500 dinara (VIP Galerija).

Kurir sport

01:23

Žan Filip Kraso posle promašaja u meču Crvene zvezde i Jang Bojsa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track