PRVO UTAKMICA IZ SRBIJE, PA SADA I IZ HRVATSKE! Šokantne scene iz komšiluka! Kako je moguće da su dali tri gola?! (FOTO)
Foto: Facebook/NK Omladinac

NEVEROVATNO

PRVO UTAKMICA IZ SRBIJE, PA SADA I IZ HRVATSKE! Šokantne scene iz komšiluka! Kako je moguće da su dali tri gola?! (FOTO)

Fudbal -

Neverovatni prizori zabeleženi su na fudbalskoj utakmici u hrvatskoj nižoj ligi.

Nedavno je scena sa utakmice u Kragujevcu postala viralna na društvenim mrežama, kada na hiljade ljudi nije moglo da veruje u kakvim uslovima se igra fudbal.

Ovaj put je u pitanju utakmica iz komšiluka, na kojoj su uslovi bili, u najmanju ruku, podjednako loši.

U zadnjem kolu 1. ŽNL Splitsko-dalmatinske lige sastali su se Omladinac iz Vranjica i Primorac, a utakmica je završena rezultatom 3:0.

Hrvatski portal "Index" zapitao se kako je moguće da su na ovakvom terenu postignuta tri gola, a na fotografijama se vidi da je to pitanje "na mestu".

- Sastav trenera Karla Trumbića došao je do zaslužene pobede u poslednjem prvenstvenom kolu jesenjeg dela sezone. Rani pogoci Ožegovića na ubacivanje Vrdoljaka i Radića na asistenciju Puljiza, dok je teren bio u kakvom-takvom stanju, usmerio je utakmicu prema mirnoj luci. Potop od kiše drugi deo utakmice pretvorio je u borbu u kaljuži, ali to nije smetalo Puljizu da svojim pogotkom zaključi zadnju ovogodišnju pobedu vranjičkog sastava - objavio je Omladinac u izveštaju i dodao:

- Najlepši trenutak utakmice je pogodak koji je postigao Marin Radić 'makazicama' za aplauz malobrojne publike koja je u tom trenutku ugrejala dlanove. Bravo za 'sinove sunca' za pobedu i borbu po teškim uslovima što ćete se uveriti na slikama.

Kurir sport/Index

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track