ŠOK PREOKRET! "Spremili nam kuću, crkvu, školu - a onda je USRED NOĆI zazvonio telefon..." Kako je Čelsi ostao bez brazilskog ČUDA
Foto: AGIF / ddp USA / Profimedia

OTKRIVENI DETALJI

ŠOK PREOKRET! "Spremili nam kuću, crkvu, školu - a onda je USRED NOĆI zazvonio telefon..." Kako je Čelsi ostao bez brazilskog ČUDA

Fudbal -

Mladi brazilac Endrik važi za jednog od najtaletovanijih napadača na planeti i mnogi mu već predviđaju veliku fudbalsku karijeru.

Supertalentovani as Palmeirasa u julu naredne godine, kada postane punoletan, preći će u redove Real Madrida, koji koji je uspeo na vreme da zgrabi novo fudbalsko čudo.

Madriđani nisu žalili novac za sjajnog 17-godišnjaka, platili su fiksnu cenu od oko 40 miliona evra obeštećenja, a spekuliše se da bi kompletna "operacija", uključujući bonuse, mogla da košta kraljevski klub oko 60 miliona evra.

Endrikov otac Daglas Sousa otkrio je da je mladi as bio blizu prelaska u Čelsi, ali su Plavci u poslednji čas sve upropastili.

"Dobili smo poziv od vlasnika Čelsija da vidimo klub i zemlju. Gledali smo meč protiv Arsenala, upoznali se sa trenerom, videli prostorije kluba, upoznali Žoržinja, Aspilikuetu i Tijaga Silvu. Sve su pripremili, predstavili su nam osobu koja bi nam pomagala da se smestimo, pokazali nam kuću, školu i crkvu u koju bi Endrik išao. Sve je bilo dogovoreno između nas i Čelsija", otkriva otac mladog fudbalera.

Međutim, u poslednji čas sve se promenilo.

"Neću reći da je bio stopostotni zaogret, jer nismo još potpisali, ali dogovor je bio blizu. Već sam se spremao za život u Londonu i tom hladnom vremenu. Ali onda, usred noći, pozvao nas je agent mog sina i rekao nam da je vlasnik Čelsija povukao ponudu. Smatrao je da bi cifra od 60 miliona za 16-godišnjaka podigla druge cene na tržištu, a morali bi da ga čekaju dva godine. Potom se pojavio Real i sada je sve gotovo", otkrio je Sousa.

Kurir sport/J.M.

00:29

VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track