Vida odbio da Mamiću plati 100.000 evra

Haos u Dinamu

Vida odbio da Mamiću plati 100.000 evra

Fudbal -
Da stvar bude interesantnija Vida je uslikan kako u društvu saigrača posle predstave u pozorištu sa glumcem Tarikom Filipovićem nazdravlja, pivom

Prvi čovek Dinama Zdravko Mamić, ovih dana ima gomilu problema. Najpre je govoreći o slaboj poseti na Maksimiru tokom duela sa Portom (0:2) u Ligi šampiona, kazao kako je atmosfera bila ~"perfektna", a potom sa 100.000 evra kaznio napadača Domagoja Vidu, jer je u javnost dospela priča da je fudbaler u klupskom autobusu uživao u pivu.

Igrači su tražili sastanak sa Mamićem verujući da mogu da ga, između ostalog ubede, da je preterana kazna za Vidu, međutim, ne samo što nisu imali glavnu reč, već su sat vremena gotovo pognutih glava slušali "alfu i omegu" Dinama kako besni što je neko od fudbalera pustio u javnost priču o pivu, javljaju hrvatski mediji. Mamić im je prvo zapretio da će svi biti kažnjeni ako se ponovo dogodi da nešto iz tabora Dinama izađe u javnost, a potom je pred Vidu bacio papir sa kaznom za pivo. Igrač Dinama ponosno je odbio da potpiše kaznu pokazavši Mamiću da neće pristati na ogroman gubitak novca zbog jednog ekscesa.

Da stvar bude interesantnija Vida je posle svega uslikan kako u društvu saigrača posle predstave u pozorištu sa glumcem Tarikom Filipovićem nazdravlja. Pivom, naravno. U pitanju je bila šala poznatog glumca, koju su predvođeni trenerom Ćaćićem prihvatili svi fudbaleri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track