ZVEZDINA DECA SE NISU UPLAŠILA SITIJA! ŠLJIVIĆ I MAKSIMOVIĆ UGLAS: Nadigrali smo Mančester! A, sad šal oko vrata i pravac Marakana
Foto: www.crvenazvezdafk.com

dostojanstven oproštaj

ZVEZDINA DECA SE NISU UPLAŠILA SITIJA! ŠLJIVIĆ I MAKSIMOVIĆ UGLAS: Nadigrali smo Mančester! A, sad šal oko vrata i pravac Marakana

Fudbal -

Prelepi pogoci Jovana Šljivića i Andrije Maksimovića za Crvenu zvezdu su svakako obeležili utakmicu protiv Mančester sitija (2:2) u omladinskoj Ligi šampiona.

Jovan Šljivić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Talentovani fudbaleri Crvene zvezde posle utakmice bili su puni utisaka i analizirali sve ono što je urađeno i istakli da će večeras biti uz saigrače iz prvog tima.

- Sjajni utisci posle meča. Igrali smo protiv renomiranog protivnika i pokazali da možemo u većem delu utakmice da budemo dominantni. Nedostajalo nam je malo sreće, ali možemo da budemo zadovoljni izdanjem. Što se gola tiče, lopta je fantastično ušla u mrežu, tako da mi je baš drago. Mislim da je pogodak nagrada za dobar rad u prethodnom periodu. Podigao sam formu, igram sve bolje i na proleće se mogu očekivati još bolje partije. Sad idemo da podržimo prvotimce uz želju da i oni osvoje bodove protiv Mančester Sitija - rekao je Šljivić, a odmah se nadovezao dve godine mlađi Andrija Maksimović.

Andrija Maksimović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Držali smo ritam čitavih 90 minuta i zaista mi je žao što nismo pobedili, jer mislim da smo zaslužili. Veći deo meča smo kontrolisali i smatram da smo zaista bili dobri. Postigao sam prvenac u Ligi šampiona, i drago mi je zbog toga. Sada idemo na mirnu pauzu u nadi da ćemo na proleće biti još bolji. Zaista lepe dve nedelje iza mene, debi za prvi tim Zvezde, a danas i gol. Potrudiću se da budem još bolji. Sad idemo da navijamo za prvotimce, sa šalovima naravno.

Kurir sport

02:39

Kosta Nedeljković posle utakmice u Lajpcigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track