NEMA NEZADOVOLJSTVA KOD ČELNIKA ZVEZDE! Mitar Mrkela: Kad uporedim tri učešća u Ligi šampiona, ove sezone smo najviše pokazali!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

stav kluba

NEMA NEZADOVOLJSTVA KOD ČELNIKA ZVEZDE! Mitar Mrkela: Kad uporedim tri učešća u Ligi šampiona, ove sezone smo najviše pokazali!

Fudbal -

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, analizirao je učešće svog kluba u ovogodišnjoj Ligi šampiona, poredeći je sa prethodna dva.

Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Svetozar Mijailović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ove sezone Crvenu zvezdu predvodio je Barak Bahar, a klub je završio grupnu fazu bez pobede, uz jedan remi sa Jang Bojsom u Beogradu. Ranije, na klupi crveno-belih sedeo je Vladan Milojević, a u njegovoj eri Zvezda je tukla Liverpul i Olimpijakos na Marakani, te igrala nerešeno sa Napolijem.

- Ovo je naše treće takmičenje u Ligi šampiona. U prvom smo osvojili četiri boda, u drugom tri, a sada jedan. Ako uporedimo ta tri učešća, mislim da smo ove godine najviše pokazali, iako smo osvojili najmanje bodova - rekao je Mitar Mrkela gostujući na TV K1 i nastavio:

- Igrali smo dobar fudbal, postavili smo neke ciljeve, a to su da budemo brži, da budemo mlađi i da budemo konkurentniji u utakmicama Lige šampiona. U svim tim aspektima smo bili dosta dobri.

In Bom Hvan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Uporedio je sportski direktor Crvene zvezde odnos primljenih i datih golova u tri učešća u Ligi šampiona.

– Primili smo najmanje golova, 15. Prve godine smo primili 17, druge 20 golova. Dali smo najviše golova, sedam, a prethodno tri, odnosno četiri. Svi parametri pokazuju da smo bili dobri, izuzev rezultatskog aspekta, gde nismo osvojili dovoljan broj bodova, a mogli smo – zaključio je Mitar Mrkela.

Kurir sport/K1

03:35

Hvang posle poraza od Sitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track