MIHINA ĆERKA SE OGLASILA NA GODIŠNJICU OČEVE SMRTI: Objavila dosad neviđene snimke - "Nadam se da si ponosan na mene" (VIDEO)
Foto: Printscreen

dirljivo

MIHINA ĆERKA SE OGLASILA NA GODIŠNJICU OČEVE SMRTI: Objavila dosad neviđene snimke - "Nadam se da si ponosan na mene" (VIDEO)

Fudbal -

Viktorija Mihajlović, ćerka proslavljenog fudbalera i trenera Siniše Mihalovića, na godišnjicu očeve smrti objavila je srceparajuću poruku na svom Instagram profilu.

"Danas se navršava godinu dana otkako si postao nevidljiv, tata. Da li si primetio da su mi ostala tri ispita do diplomskog? Da svaki dan idem na posao sa strašću i posvećenošću? Da, istina je da mi je soba i dalje u neredu... Da i dalje previše psujem i ponekad mi se bokal polomi, kao što si govorio... Ali, nadam se da si bar upola ponosan na mene, onoliko koliko sam ja ponosna na tebe", napisla je Viktorija i dodala:

"Dosta je pisanja, samo ti i ja znamo šta svaki dan pričamo jedno drugom".

Uz dirljive reči ćerka Siniše Mihajlovića objavila je i dva video snimka iz ranog detinjstva na kojima "se topi" u tatinom toplom naručju.

Danas se navršava tačno godinu dana od smrti proslavljenog fudbalera i trenera - Siniše Mihajlovića.

Tog tužnog 16. decembra 2022. godine iz Italije je stigla najužasnija moguća vest, veliki borac Siniša Mihajlović preminuo je u bolnici u Rimu posle duge i teške borbe sa leukemijom u 54. godini života.

Miha je iza sebe ostavio suprugu Arijanu i šestoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana i vanbračnog sina Marka.

Kurir sport/J.M

04:23

DA LI NOVI NACIONALNI STADION TREBA DA NOSI IME SINIŠE MIHAJLOVIĆA? Zbog njega smo danas nacionalno ujedinjeni ADIO, MIHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track