"SINIŠA JE BIO PRIMER ZA SVE" Legendarni Italijan emotivan posle pobede kluba koji je Mihajloviću bio važan: Igrali smo za Mihu!
Foto: MARCO BERTORELLO / AFP / Profimedia

ITALIJA

"SINIŠA JE BIO PRIMER ZA SVE" Legendarni Italijan emotivan posle pobede kluba koji je Mihajloviću bio važan: Igrali smo za Mihu!

Fudbal -

Fudbaleri Sampdorije ostvarili su pobedu posvećenu Siniši Mihajloviću.

Ekipa iz Đenove je rezultatom 2:1 došla do tri boda na gostovanju Ređijani u 17. kolu Serije B.

Prema rečima Andree Pirla, trenera Sampdorije, njegov tim je trijumf posvetio Mihajloviću koji je preminuo 16. decembra 2022. godine.

Siniša je deo igračke karijere proveo u Sampdoriji, a u klub se kasnije vratio kao trener.

- To je bila prelepa pobeda, ostvarena na teškom terenu. Nastavili smo sa uspešnim igrama. Dobro smo pristupili utakmici i dobro upravljali situacijama, osim poslednjih minuta, zadovoljni smo. Očekivali smo gol od De Luke i konačno je danas stigao: oslobodio se tereta, sada će imati mnogo više da pruži - rekao je Pirlo i dodao:

- Igrali smo za Sinišu Mihajlovića, bio je primer za sve, kako na terenu tako i van njega. S ovom pobedom, sećamo ga se s velikim zadovoljstvom. Usput, gol je postigao Kasami, koji je slične građe kao on i levonog je. Navijači su uvek uz nas, bili su i danas. Sada imamo još dve utakmice koje treba dobro odraditi pre pauze, trebalo bi da nam daju podstrek da krenemo s velikom energijom u 2024. godinu - poručio je čuveni Italijan.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Sahrana Siniše Mihajlovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track