PETROVIĆ ZALUDEO ČITAVO OSTRVO! Navijači u TRANSU zbog srpskog golmana: Doneo Čelsiju polufinale, pa pokupio brojne pohvale!
Foto: Jed Leicester / Shutterstock Editorial / Profimedia

nije mala stvar

PETROVIĆ ZALUDEO ČITAVO OSTRVO! Navijači u TRANSU zbog srpskog golmana: Doneo Čelsiju polufinale, pa pokupio brojne pohvale!

Fudbal -

Srpski golman Đorđe Petrović rešio je penal seriju u četvrtfinalu Liga kupa, doneo je svom Čelsiju pobedu protiv Njukasla i plasman među četiri najbolje ekipe, ali je i oduševio čitavo Ostrvo.

Đorđe Petrović
foto: David Klein / imago sportfotodienst / Profimedia

Njukasl je bio na korak od trofeja pošto je golom Kaluma Vilsona vodio od 16. do 92. minuta kada je izjednačio Mihajlo Mudrik. U Liga kupu Engleske nema produžetaka, te se odmah pristupilo izvođenju penala gde je Đorđe Petrović zablistao!

Tripije je promašio čitav gol, a Ričijev penal odbranio je Petrović koji je ovom intervencijom bacio navijače u trans. Na društvenim mrežama Srbin je dobio brojne pohvale, te mnogi veruju da bi upravo on trebalo da bude prvi golman "Plavaca".

Po završetku meča Đorđe Petrović bio je vidno zadovoljan.

- Veoma teška utakmica, kad primiš takav gol... Ali smo verovali u sebe, u svoj deo posla, igrali smo do poslednjeg minuta, bili smo strpljivi, moram da zahvalim timu i svima - istakao je on.

Treba napomenuti da je ova odbrana penala oduševila i Maurisija Poketina koji će sasvim sigurno razmotriti da Petrovića zadrži na golu i na duže staze.

Šta vi mislite, da li Đorđe Petrović zaslužuje mesto prvog golmana Čelsija?

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track