BAHAROV NAJVEĆI USPEH JE POBEDA PROTIV NOVOG PAZARA! Podatak koji pokazuje šta je uradio u Zvezdi: Izblamirao se i oterao publiku
Foto: Starsport

KATASTROFA

BAHAROV NAJVEĆI USPEH JE POBEDA PROTIV NOVOG PAZARA! Podatak koji pokazuje šta je uradio u Zvezdi: Izblamirao se i oterao publiku

Fudbal -

U maju je Barak Bahar potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, u decembru će napustiti taj klub posle neuspešnog perioda.

Izraelac je doveden kao zamena Milošu Milojeviću koji je, sa ekipom koju nije sastavljao on i sa kojom nije prošao pripreme, osvojio duplu krunu. Milojević je preuzeo crveno-bele od Dejana Stankovića koji se povukao nakon dvomeča sa Makabijem iz Haife u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Taj dvomeč, ali i partije ovog kluba u grupnoj fazi, navele su čelnike Zvezde da se Milojeviću zahvale na dva trofeja i da ozbiljan novac spreme za Izraelca.

Sve je izgledalo fantastično u pripremnom periodu. Činilo se da je svako pojačanje bilo pogodak, crveno-beli su ređali pobede protiv kvalitetnih rivala kao što su Zenit (2:1), Fenerbahče (3:1), Fiorentina (5:0).

Barak Bahar
foto: Starsport©

Krenulo je zatim ono što je stvarno važno i ništa nije izgledalo drugačije. Zvezda je pobedila u prva četiri kola Super lige uz gol razliku 16:1.

Tada se dogodio prvi šok - poraz od Voždovca i od tog trenutka Barak Bahar gotovo da nije imao "laku" utakmicu. Izgubila je Zvezda i od Čukaričkog, odigrala nerešeno protiv TSC-a, a poražena je i u večitom derbiju.

Kada to sve uzme u obzir, ali i činjenica da je u Ligi šampiona osvojen samo bod iz šest mečeva, može da se kaže da je najveći uspeh Bahara u Crvenoj zvezdi pobeda protiv Novog Pazara rezultatom 2:1.

Ekipa iz Ljutice Bogdana je druga na tabeli, od prvoplasiranog Partizana je izgubila, sa trećim TSC-om odigrala meč bez pobednika, a kako je Novi Pazar četvrti u Super ligi, trijumf nad ovim timom izgleda kao veliki rezultat.

1 / 4 Foto: Starsport

U šestom kolu Dragović je doneo prednost Zvezdi u osmom minutu, Kanga u 80. povisio na 2:0, a minut kasnije je Saša Jovanović postavio konačan rezultat.

Na utakmici protiv Novog Pazara na tribinama je bilo 23.000 navijača, a na poslednjoj prvenstvenoj utakmici na stadionu Rajko Mitić, protiv Mladosti, tek oko 6.000...

Kurir sport/Mozzart sport/A.K.

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - delije oterale igrače Crvene zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track