ZVEZDAN TERZIĆ OTKRIO KADA ĆE DA PODNESE OSTAVKU! Generalni direktor Crvene zvezde šokirao izjavom: Sedam titula, 260 miliona...
Foto: Starsport

MARAKANA

ZVEZDAN TERZIĆ OTKRIO KADA ĆE DA PODNESE OSTAVKU! Generalni direktor Crvene zvezde šokirao izjavom: Sedam titula, 260 miliona...

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, obratio se javnosti i navijačima kluba, nakon polusezone koju je proglasio neuspešnom.

Terzić je govorio o aktuelnim dešavanjima u klubu, odnosno o smeni trenera Baraka Bahara i detaljima rastanka sa izraelskim stručnjakom.

Poručio je i da ni on, ni rukovodstvo kluba, kao i navijači, nisu zadovoljni urađenim, a rekao je i da će podneti ostavku onog trenutka kada Crvena zvezda ne osvoji šampionsku titulu.

- Kada smo se dogovorili, rekao sam mu da će mu u Zvezdi dati sve sem vremena. Zvezda je kroz istoriju uvek stajala iza svojih trenera, zato posle nekih razgovora nismo odmah presekli, ali postoje neke crvene linije, jer je Zvezdin interes iza svega. Sutra ćemo u 15 časova imati novu konferenciju, gde ćemo pričati o budućnosti, jer ćemo promovisati novog šefa stručnog štaba. Ja sam najodgovorniji i uvek sam ja kriv, neću da uperim prstom na nekog od mojih saradnika, prihvatam krivicu na sebe za sve što se desi u klubu i rezultatski i finansijski. Kad Zvezda ne bude prvak, ja ću podneti ostavku - rekao je Terzić.

- Zvezda je bila klub pred raspadom, bankrotom, 2014. godine. Predlagalo se da se ode u stečaj, tako da, imam nekada osećaj kao da su se neki probudili iz zimskog sna, pa kažu "Endiaje". A ja im odgovorim sedam titula, 260 miliona prihoda, stabilnost, uspešan prolazak UEFA monitoringa... Vrednost igrača od 72 miliona, i za to sam zaslužan. Kao što sam kriv za neuspeh - poručio je generalni direktor Crvene zvezde.

Kurir sport

Bonus video:

00:21

Zvezdan Terzić vanredna konferencija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track