SAIGRAČ TRAŽIO MESIJU DA MU DA ANTONELU, LEO GA IZBACIO IZ REPREZENTACIJE! Godinu dana nakon Mundijala otkriveni DETALJI SKANDALA!
Foto: Instagram/antonelaroccuzzo

KATAR

SAIGRAČ TRAŽIO MESIJU DA MU DA ANTONELU, LEO GA IZBACIO IZ REPREZENTACIJE! Godinu dana nakon Mundijala otkriveni DETALJI SKANDALA!

Fudbal -

Reprezentacija Argentine je u decemnbru 2022. godine u Kataru treći put u istoriji postala prvak sveta.

A, godinu dana kasnije, pojavila se informacija koja je šokirala javnost u ovoj zemlji. Taj podatak otkriva da nije sve bilo idilično i da je na putu do svetskog trona bilo i problema.

Prema otkriću u programu "A la Tarde" na TV "Tartu", Lionel Mesi je izbacio saigrača iz ekipe.

Navodno, Mesi je pobesneo zbog neprimerenog komentara Alehandra Papua Gomeza o njegovoj supruzi Antoneli.

- On je hrabar čovek... U svlačionici, ne znam tačno posle koje utakmice, možda posle Holandije, svi su srećni jer su prošli. Svi počinju da pevaju, a šta kaže Papu? 'Daj mi Antonelu'. Zamislite Mesijeve laserske oči... Odmah crveni karton - otkriveno je u programu.

1 / 9 Foto: Instagram/antonelaroccuzzo

U slučaju da je priča o incidentu sa Mesijem tačna, problem koji je Gomez imao sa dopingom poslužio je kao alibi za njegov odlazak iz reprezentacije.

Gomez je u Kataru igrao 58 minuta na utakmici prvog kola protiv Saudijske Arabije, dok je u osmini finala protiv Australije na terenu bio 49 minuta.

- I Skaloni je veoma ogorčen zbog ove situacije, nisu samo reprezentativci. Znate i kako su ga zvali saigrači? Zvali su ga "Jeftin" jer svaki put kada bi otišli da igraju tenis i morali da plate teren, on je nestao. Svaki put kada je bilo hrane za koju treba da se plati, on je nestao. A njegova žena Linda je takođe je isključena iz ženskog četa - naveo je izvor.

Alehandro Papu Gomez, Alehandro Gomez
foto: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH

Gomez je na kraju prošle sezone napustio Sevilju i stigao u Moncu, ali je za ovaj klub odigrao samo jednu utakmicu zbog suspenzije.

Kurir sport/Marca

Bonus video:

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track