"IMATE KANGU KOJI SE RODIO ČETIRI GODINE POSLE SMRTI MAJKE" Rade Bogdanović OSUO PALJBU po Zvezdi: Koliko su samo novca SLUPALI!
Foto: Screenshot

imao je šta da kaže

"IMATE KANGU KOJI SE RODIO ČETIRI GODINE POSLE SMRTI MAJKE" Rade Bogdanović OSUO PALJBU po Zvezdi: Koliko su samo novca SLUPALI!

Fudbal -

Rade Bogdanović u svom stilu je ponovo žestoko udario po Crvenoj zvezdi.

Gostovao je bivši fudbaler u Jutru na TV Prva, gde se prvo dotakao večitog derbija u kom je Partizan savladao Zvezdu sa 2:1.

- Derbi je bio negledljiv, sem borbenosti. Imaju loš kvalitet i jedni i drugi. Ja razumem Partizan i igora Duljaja, nije prošao dobro te pripreme sa ekipom, Partizan ima lošem kvalitet organizaciono. Duljaj je izuzetno dobar i perspektivan trener, sam je na vetrometini. Sam priča i sam se bori, niko ne stoji iza njega. To je uspeh tri puta veći u nečijim očima nego kod ostalih - zagrmeo je Rade Bogdanović, pa se dotakao prelaznog roka Crvene zvezde:

Rade Bogdanović
foto: Printskrin

- Koliko su samo novca slupali i pogrešnih igrača kupili. Da ih je neko platio da kupe pogrešne, ne bi to uspeli. Vi kupite Šefira, koji je u Turskoj igrao fudbal, a zamisli ispred očiju Fenerbahčea, Bešiktaša i Galatasaraja. Oni u njemu nisu videli kvalitet. Fener je uzeo Džeka u 37 godina pre njega. Ja bih voleo da mi neko kaže ko ga je predložio Zvezdi i doveo. Oni se jako puno pate. Njihov način kupovine mi je jako čudan.

Udario je potom i po Geloru Kangi.

- Imate Kangu, dokazanog da se rodio nakon smrti rođene majke četiri godine, i onda mu Crvena zvezda daje u 36 godina novi trogodišnji ugovor. Objasnite nam u čemu je fora - istakao je Bogdanović koji nije štedeo ni Marka Marina:

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Marko Marin, koji je sportski direktor u 35-36 godina. Ne može niko u tim godinama da bude šef skauting službe u tako velikom klubu.

Za kraj, dotakao se i novog trenera Zvezde, Vladana Milojevića.

- Ja ne znam, nikad se ne bih vratio na mesto uspeha starog kluba. Želim mu puno sreće, ali mislim da će biti puno problema da napravi ono što je napravio ranije. Ako to potvrdi, kapa dole - zaključio je Rade Bogdanović.

U Jutru na TV Prva Rade Bogdanović govorio je i o sukobu UEFA i Superlige, a više o tome pročitajte OVDE.

Kurir sport / TV Prva

BONUS VIDEO:

05:27

RADE BOGDANOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track