SVI SU SE SMEJALI KADA SE SUDARIO SA KLOPOM, A ONDA JE STIGLA STRAŠNA VEST! Fudbaler Liverpula SLOMIO ključnu kost! (VIDEO)
Foto: Darren Staples / Zuma Press / Profimedia

NEZGODA

SVI SU SE SMEJALI KADA SE SUDARIO SA KLOPOM, A ONDA JE STIGLA STRAŠNA VEST! Fudbaler Liverpula SLOMIO ključnu kost! (VIDEO)

Fudbal -

Derbi 18. kola Premijer lige između Liverpula i Arsenala (1:1) obeležila je užasna povreda fudbalera Redsa, Kostasa Cimikasa.

Jedna, u prvi mah komična, scena imala je tužan epilog. Nakon jednog žestokog duela Cimikasa i Sake, levi bek Liverpula je izgubio ravnotežu, izleteo sa terena i sudario se sa trenerom Jirgenom Klopom.

Klop je pao na Cimikasa i fudbaler Liverpula nije mogao da nastavi utakmicu. Kasnije je ustanovljeno da je nesrećni igrač Liverpula doživeo prelom ključne kosti i da ga očeku duža pauza.

Klop je bio u potpunom šoku nakon ove nesvakidašnje nezgode.

"Bio bih najsrećniji kada bih mogao Cimikasu da dam svoju ključnu kost da on bude zdrav i spreman za igru. Nije lepo kada se dese nešto ovako i još znate da ste vi uključeni u to. Nisam siguran da li se povredio kada sam ja pao na njega ili ne... Baš ružan prizor", rekao je Nemac nakon utakmice.

Kurir sport/J.M.

02:14

SKANDALOZNO PONAŠANJE GOLMANA ARGENTINE! Bivši fudbaler Partizana: Zbog neprimerenog ponašanja SVE ZASLUGE MU PADAJU U VODU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track