DŽEKO U CENTRU SKANDALA! Ikardi se zakucao u stativu, Galatasaraj izdao saopštenje, a onda se oglasio Bosanac: Tipično - SRAMNO!
Foto: SeskimPhoto / imago sportfotodienst / Profimedia

naljutio se

DŽEKO U CENTRU SKANDALA! Ikardi se zakucao u stativu, Galatasaraj izdao saopštenje, a onda se oglasio Bosanac: Tipično - SRAMNO!

Fudbal -

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, ušao je sukob sa Maurom Ikardijem tokom velikog derbija između Fenerbahčea i Galatasaraja.

Zbog Argentinca se oglasio i nakon utakmice koja je u nedelju završena rezultatom 0:0.

Njih dvojica su ušli u veliku raspravu tokom meča, a kulminacija je došla u "trećem poluvremenu".

Utakmica na stadionu Sukru Saradžoglu, na kojem je Fenerbahče domaćin završena je rezultatom 0:0. Kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, u igri je proveo 69 minuta.

Ikardi je na toj utakmici dva puta završio na zemlji pred golom rivala. Prvi put kada je "reklamirao" da je u duelu sa protivničkim defanzivcem dobio udarac u glavu.

Drugi put je u gužvi prilikom jednog prekida udario o stativu. Zanimljivo je da je u tom trenutku upravo Džeko bio pored njega.

Galatasaraj se oglasio saopštenjem uz fotografiju Ikardija sa masnicom ispod oka. Smatraju iz ovog kluba da su oštećeni za jedanaesterac, a njihovo saopštenje podelio je fudbalski insajder, Fabricio Romano.

- Oni koji samo žele pravdu za sebe, nastavili su večeras da manipulišu turskim fudbalom. VAR soba i 26 kamera ne vide. Stidimo se u njihovo ime. Treba da bude sramota one koji su turski fudbal doveli do ove tačke", saopštio je Galatasaraj.

Džeko je brzo reagovao i ostavio svoj komentar na objavi Italijana.

- Ikardi je glavom udario u stativu, a stavili su ga na Instagram i plaču za penalom. Tipično za njih. Sramno - napisao je Džeko.

Dva velika gradska rivala dele prvo mesto sa 44 bodova, čak 14 više od trećeplasiranog Trabzona.

Kurir sport

Bonus video:

00:45

OVAKAV POKLON NIJE OČEKIVALA: Edin Džeko iznenadio suprugu za rođendan! Amra SKAKALA OD SREĆE (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track