"NE BIH DA GOVORIM O SVEMU ŠTO SE DEŠAVALO U ZVEZDI" Baharov pomoćnik dobio nezgodno pitanje, pa poručio: "Zaslužujemo više"
Foto: Starsport

zanimljivo

"NE BIH DA GOVORIM O SVEMU ŠTO SE DEŠAVALO U ZVEZDI" Baharov pomoćnik dobio nezgodno pitanje, pa poručio: "Zaslužujemo više"

Fudbal -

Gaj Carfati bio je pomoćnik Baraku Baharu u Crvenoj zvezdi, a sada je postao šef stručnog štaba Makabija iz Netanje. Pošto je debitovao pobedom protiv Ašdoda (1:0) dobio je nezgodno pitanje o Zvezdi iz koje je nedavno otišao zajedno sa Baharom, ali je vešto izbegao odgovor.

- Veoma mi nedostaje Barak Bahar. Poželeo mi je sreću pre utakmice i uputio ohrabrujuće reči. On je veliki profesionalac. Što se tiče Beograda, mogu da kažem da se naš fudbal nedovoljno ceni, u pogledu igrača, trenera, stadiona i publike, mislim da zaslužujemo više. Ovde ima mnogo ljudi koji fudbal vrlo dobro poznaju - rekao je Carfati po završetku utakmice, a zatim je za portal "ONE" dodao:

Gaj Carfati, Barak Bahar
foto: Starsport

- Ne bih da govorim o svemu što se dešavalo tokom mog boravka u Crvenoj zvezdi. Gledam Makabi iz Netanje i treniram svoj tim. Od dana kad sam kročio ovde gledam samo ovaj klub. Pričati o iskustvima je u redu, ali sačuvaćemo ih za podkaste i pauze na kraju godine. Trenutno sam u Makabiju iz Netanje.

Kurir sport / ONE

BONUS VIDEO:

00:23

Koreografija Crvena zvezda Mančester siti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track