STRUČNI ŠTAB VLADANA MILOJEVIĆA SVE JAČI! Poznato lice će pomagati novom treneru Crvene zvezde!
Foto: Starsport

fkcz

STRUČNI ŠTAB VLADANA MILOJEVIĆA SVE JAČI! Poznato lice će pomagati novom treneru Crvene zvezde!

Fudbal -

Uprkos porazu u večitom derbiju i činjenici da je tim iz Ljutice Bogdana kao drugoplasirani završio jesenji deo sezone, u crveno-belom delu javnosti vlada velika euforija. “Glavni krivac” za takvo stanje među pristalicama srpskog šampiona jeste povratnik na mesto uspeha – Vladan Milojević.

Trener koji je započeo i godinama gradio “modernu zlatnu eru” Crvene zvezde, vratio se na stadion “Rajko Mitić” u nameri da ispravi greške prethodnika i nastavi tamo gde je stao na kraju prvog mandata.

Milojević već uveliko radi na sklapanju tima, ali istovremeno i na izgradnji stručnog stafa.

Kako saznaje Meridian sport, novo lice u stručnom štabu iskusnog stručnjaka je nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, Zoran Rendulić.

Mladi strateg se priključuje timu koji za sada čine Milošević, Gašić, Vučetić i Ofenbaher.

Rendulić je od starta sezone individualno radio sa prvotimcima na koje Barak Bahar nije računao. Prethodne sezone je kao šef struke predvodio omladinski pogon crveno-belih, koji je već tokom leta imao šta da ponudi seniorskom sastavu.

Nekada stameni defanzivac iz sezone u sezonu postepeno gradi trenersku karijeru. Rendulić je počeo kao pomoćnik u Čukaričkom, da bi potom samostalno radio u IMT-u i Radu.

Saradnja sa Vladanom Milojevićem datira još od davnih, igračkih dana. Prilikom Milojevićevog prvog trenerskog angažmana u Ivanjici, Rendulić je branio boje Javora. Kasnije se saradnja nastavila na Banovom brdu, gde je tada trenersko-igrački tandem doneo Čukaričkom titulu u Kupu Srbije.

Kurir sport / Meridian sport

Bonus video:

00:23

Vladan Milojević se vratio na Marakanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track