NEMANJA MAKSIMOVIĆ I LUKA MILIVOJEVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Terzić: Istina je, zvali smo ih...
Foto: Nenad Kostić, Starsport

ozbiljni kapitalci

NEMANJA MAKSIMOVIĆ I LUKA MILIVOJEVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Terzić: Istina je, zvali smo ih...

Fudbal -

Crvena zvezda prošle zime i leta želela je da ojača igrački kadar Nemanjom Maksimovićem i Lukom Milivojevićem.

Zvezdan Terzić
foto: Zorana Jevtić

Kurir je pisao o tome, imao validne informacije, kada su pregovori tekli. Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, potvrdio je naša pisanja i otkrio kako i zašto dvojica fudbalera ipak nisu zadužili crveno-beli dres.

Nemanja Maksimović
foto: Starsport

Međutim, do dogovora između Crvene zvezde sa sadašnjim, odnosno bivšim reprezentativcem nije došlo.

- Činimo sve da srpske igrače iz inostranstva vratimo u Zvezdu. Jeste, razgovarali smo sa Nemanjom Maksimovićem, sedeo je baš tu, gde ti sada sediš. U januaru. Tada nije imao dobru poziciju u Hetafeu, hteli smo da ga dovedemo. Ali, promenila se situacija u Španiji i on je tamo ostao. Nema mnogo naših kvalitetnih igrača koji igraju. Srpski igrači nisu aktuelni u Evropi, nema ih. Pa, naša reprezentacija nema rešenje za desnog i levog beka - objasnio je Zvezdan Terzić.

Luka Milivojević
foto: Starsport

Velika želja Crvene zvezde bio je Luka Milivojević, posebno kada je letos postao slobodan fudbaler, čim mu je istekao ugovor sa Kristal Palasom. Umesto na Marakanu otišao je u Al Šabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gde mu je trener Marko Nikolić.

- Letos sam hteo da dovedem Luku Milivojevića! Razgovarali smo u nekoliko navrata. Bio je moja želja, hteo sam da bude lider, prava "šestica", komandant. Ali... Otišao je na drugu stranu. Žao mi je. Maksimović i Milivojević su igrači koje smo hteli da vratimo. Pratimo i dalje, gledamo. Ali, neka kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore visokim zahtevima Crvene zvezde - jasan je Zvezdan Terzić.

Zanimljivo u celoj priči je što Nemanja Maksimović i Luka Milivojević nemaju osvojenu titulu sa Crvenom zvezdom. Tačnije, Maksimović nema nijedan trofej, dok je Milivojević sa crveno-belima osvojio Kup Srbije 2012. godine.

Ceo intervju sa Zvezdanom Terzićem, generalnim direktorom FK Crvena zvezda, možete da pročitate u štampanom izdanju novodišnjeg Kurira.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje delova teksta bez pisane dozvole autora i uredništva Kurira

01:32

Sofija Milošević i Kristina Maksimović pred meč sa Kamerunom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track