DRAGAN DŽAJIĆ ODGOVORIO NEMANJI VIDIĆU: Kako je predsednik FSS uzvratio na žestoke napade svog fudbalskog sina?!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

ovo se čekalo

DRAGAN DŽAJIĆ ODGOVORIO NEMANJI VIDIĆU: Kako je predsednik FSS uzvratio na žestoke napade svog fudbalskog sina?!

Fudbal -

Dragan Džajić i Nemanja Vidić bili su jedini kandidati za predsednika Fudbalskog saveza Srbije na izborima koji su održani u martu.

Dragan Džajić
foto: Nemanja Nikolić

Pred održavanje Skupštine FSS Nemanja Vidić povukao je svoju kandidaturu. Dragan Džajić pobedio je ubedljivo. Ceo izborni proces teško je pao Nemanji Vidiću.

Tako je bilo i pre mesec dana, kada je Nemanja Vidić isprozivao legendu srpskog i svetskog fudbala. Javnost je dugo čekala na odgovor Dragana Džajića, koji je u novogodišnjem intervjuu za Kurir rekao šta misli o tome.

Nemanja Vidić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Pitali smo Dragana Džajića kako je video napade na svoju ličnost od strane Nemanje Vidića, svog fudbalskog sina. Da li ga je i koliko sve to pogodilo?

Posle našeg pitanja Dragan Džajić je duboko uzdahnuo, napravio stanku od nekoliko sekundi, pa rekao:

- Neću da ga komentarišem. Dobro ga znam i znam kakav je bio moj odnos sa njim. Sve to što se desilo, stvarno ne bih da komentarišem.

Dragan Džajić
foto: Nemanja Nikolić

Dragan Džajić verovao je u Nemanju Vidića kada je bio jedan od omladinaca Crvene zvezde. Godine 2000. Slavoljub Muslin kao trener nije video Nemanju Vidića u prvom timu, pa je defanzivac poslat u subotički Spartak na pozajmicu.

Posle godinu dana, Dragan Džajić vratio je Nemanju Vidića u Zvezdu, kada je Muslina zamenio Zoran Filipović na mestu trenera, kod kojega je tada talentovani štoper debitovao i postao nezamenjivi prvotimac crveno-belih. Sa Crvenom zvezdom Vidić je osvojio jednu titulu i dva nacionalna Kupa, a onda u transferu od 6.500.000 evra otišao u moskovski Spartak.

Napomena: Zabranjeno preuzimanje delova teksta bez pisane dozvole autora i uredništva Kurira

03:51

DRAGAN DŽAJIĆ BORDIĆE CRVENO-BELE U NEMAČKOJ Legendarni fudbaler o Hofenhajmu, Zvezdi u LE, 163. večitom derbiju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track