Prosinečki lupa gluposti

Ko ovde koga

Prosinečki lupa gluposti

Fudbal -
Generalni sekretar Crvene zvezde Stefan Pantović tvrdi da klub ne kasni sa isplatom zaostalih zarada bivšem treneru

Dobiće pare, samo sutra!Generalni sekretar Crvene zvezde Stefan Pantović tvrdi da klub iz Ljutice Bogdana u ovom trenutku nema dugovanja prema bivšem treneru Robertu Prosinečkom! Pantović misli da je izjava hrvatskog stručnjaka da će tužiti Zvezdu FIFA i UEFA zbog neisplaćenih plata izvučena iz konteksta.Bivši trener osvajač Kupa Srbije je pre tri dana u intervjuu za hrvatske medije, između ostalog, izjavio da je primio samo četiri od 20 mesečnih plata, kao i da poslednjih devet meseci nije dobio ni dinara od kluba. Takođe, on se nada da se Zvezda neće raspasti kako bi preko čelnih fudbalskih organizacija mogao da namiri svoj zarađeni novac.- Ne bih da preko medija vodim polemiku s Prosinečkim, pošto mi je to u najmanju ruku degutantno. Naročito zbog toga što mislim da je Robertova izjava izvučena iz konteksta. Zvezda na dan 27.9, kada je medijima Prosinečki navodno dao intervju, bivšem treneru ne duguje ni dinar. Zapravo, nakon raskida saradnje obe strane su potpisale ugovor po kome će naš klub Prosinečkom isplatiti dug u ratama. Za to postoje specijalno precizirani rokovi, a za 10 dana bi trebalo da isplatimo jedan deo duga, a još jednu ratu u januaru sledeće godine - rekao je Pantović u razgovoru za Kurir.

Zvezda pustila Dinamo 1991.Doskorašnji trener Crvene zvezde u poslednje vreme izazvao je dosta bure svojim izjavama za hrvatske i srpske medije. Poslednji u nizu je intervju zagrebačkom nedeljniku Globus u kojem je Prosinečki između ostalog otkrio da je Crvena zvezda 1991. godine pustila Dinamo iz Zagreba da ih pobedi.- Priznajem da je Crvena zvezda u proleće te čuvene 1991. godine pustila Dinamo da pobedi u poslednjoj utakmici fudbalske istorije bivše zemlje. Pančev je pogodio za 2:0, a Dinamo je slavio sa 3:2 - otkrio je Prosinečki.

Tuži ih ko stigne!Fudbalski klub Crvena zvezda do sada se zbog dugovanja nekoliko puta našao pred sudskim organima FIFA i UEFA. Podgorička Budućnost je tužila crveno-bele zbog neizmirenih obaveza za transfer Marka Vešovića. Takođe, južnoafrički prvoligaš Berekum Čelsi je zbog obeštećenja za Lija Adija učinio istu stvar.Beogradski klub su tužili bivši igrači i treneri Dejan Milovanović, Goran Drulić, Mirnes Šišić, Ilija Ivić, odnosno Čedomir Janevski, Zdenjek Zeman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track