DRUŽE, OVO I ŽMUREĆI MORA DA BUDE GOL! Engleska je kolevka fudbala i BLAMA! Fudbaler se obrukao neverovatnim promašajem (VIDEO)
Foto: Printscreen

DA LI JE MOGUĆE?

DRUŽE, OVO I ŽMUREĆI MORA DA BUDE GOL! Engleska je kolevka fudbala i BLAMA! Fudbaler se obrukao neverovatnim promašajem (VIDEO)

Fudbal -

Utakmicama u petak uveče završeno je 25. kolo Čempionšipa, a dok čitav svet očekuje promociju Lestera u Premijer ligu, fudbalski sladokusci obraćaju pažnju i na neke neobične detalje u najjačoj drugoj ligi na svetu.

Jedan od takvih priredio je napadač Midlzbroa Ajzea Džons (24), pošto nikako nije uspevao da ugura loptu u prazan gol Hadersfilda.

Nakon što je iz igre izbacio protivničkog golmana našao se pred ogromnom metom, ali...

Džons je izgubio ravnotežu, pa nije mogao da pogodi loptu i zbog toga je postao hit na društvenim mrežama.

Strelac četiri gola u tekućoj sezoni Čempionšipa nastavio je svoj golgeterski post pošto nije pogodio ni na jednoj od čak sedam utakmica u decembru.

Promašaj Džonsa nije previše koštao Midlzbro jer su uspeli da zabeleže trijumf i nastave borbu za pozicije koje vode u plej-of.

Nakon 25 odigranih kola imaju 36 bodova i zauzimaju devetu poziciju - ekipa Hala koja se nalazi u plej-of zoni beži im samo tri boda i u ovom trenutku deluje veoma dostižno.

Sa druge strane, Hadersfild ima ogromnih problema. Nakon poraza od Midlzbroa nalaze se na 21. poziciji sa samo 25 osvojenih bodova iz isto toliko utakmica. Trenutno su četiri boda ispred Kvins Park Rendžersa, tima koji je u opasnoj zoni i koji bi na kraju sezone mogao da se preseli u treći rang engleskog fudbala.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:00

Vinisijus Žunior promašaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track