PETRIĆ SE VRATIO FUDBALU! Odmorio od psihičkog pražnjenja u Partizanu i ponovo došao u Čukarički!
Foto: Starsport

POVRATAK

PETRIĆ SE VRATIO FUDBALU! Odmorio od psihičkog pražnjenja u Partizanu i ponovo došao u Čukarički!

Fudbal -

Fudbalski klub Čukarički obavestio je javnost i navijače o povratku Gordana Petrića na klupu.

- Čukarički je imenovao novog šefa stručnog štaba, ekipu sa Banovog brda na proleće će predvoditi Gordan Petrić. Biće to njegov povratak među belo-crne, s obzirom na to da je šef struke Brđana bio i 2016. godine.

Petrić je rođen u Beogradu 30. jula 1969. godine. Karijeru je počeo u mlađim kategorijama OFK Beograda, a posle debija za prvi tim Romantičara nastupao je još za Partizan, škotske timove Dandi junajted, Rendžers i Harts, engleski Kristal Palas, grčki AEK i kineski Sičuan.

Trenersku karijeru Petrić je počeo u Bežaniji, predvodio je potom Sinđelić, Zemun, Čukarički, Rad, kiparski AEL, slovenačku Goricu i Partizan. Petrić će sa Čukaričkim ugovor potpisati na 18 meseci, a prvu prozivku izvršiće u utorak, 9. januara.

Petrić je bio želja uprave Čukaričkog, na čelu sa predsednikom Draganom Obradovićem, sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem i tehničkim direktorom Goranom Grkinićem. Pored činjenice da je broj kandidata za upražnjenu klupu tima sa Banovog brda bilo na pretek - navedeno je u saopštenju Čukaričkog.

Petrić je bez angažmana bio od februara 2023. godine kada se povukao sa pozicije šefa stručnog štaba Partizana, nakon što je preuzeo ekipu u avgustu 2022. godine.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track