MILAN ODBIO USLOVE SRPSKOG BISERA! Popović tražio PREVIŠE NOVCA od Italijana?! Fudbaler stigao u Italiju, a odatle ŠOK!
Foto: Printskrin/Jutjub

PREOKRET

MILAN ODBIO USLOVE SRPSKOG BISERA! Popović tražio PREVIŠE NOVCA od Italijana?! Fudbaler stigao u Italiju, a odatle ŠOK!

Fudbal -

Mladi srpski fudbaler, Matija Popović (18), ostao je bez transfera u Milan, sudeći po informacijama iz Italije.

Doskorašnji fudbaler Partizana kao slobodan igrač pokušava da dođe do ugovora, a iako je delovalo da je posao sa Rosonerima praktično završen, došlo je do komplikacija.

Popović je stigao u Milan na završne pregovore, a samo dva dana kasnije, umesto informacije o postignutom dogovoru, dolaze potpuno drugačije vesti.

Preneo ih je Fabricio Romano, novinar specijalizovan za transfere.

- Milan ne nastavlja formalne korake u dogovoru sa Matijom Popovićem prema trenutim uslovima. Pregovori su prekinuti nakon što je klub odbio zahteve. Srpski talenat će uskoro odlučiti o narednim koracima - naveo je Italijan.

Popović je u ponedeljak, 8. januara, napunio 18 godina, Partizan je napustio nakon nesuglasica i problema oko pregovora o novom ugovoru, o čemu je za Kurir govorio Miloš Vazura.

Prema određenim navodima, osim visokih zahteva za platu, Rosoneri nisu zadovoljni zbog činjenice da je mladi fudbaler sa svojim agentima stigao u Milano bez prethodnog dogovora sa bilo kim u klubu.

Pre dolaska u grad mode, u trku za njegov potpis je pokušao da se umeša Mančester siti, a sada je za dovođenje Srbina zainteresovan i Juventus.

Cela situacija je sada potpuno neizvesna.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track