PLAĆAO JOJ SVE RAČUNE I ČEKAO DA NAPUNI 18! Slavni fudbaler oženio tinejdžerku, isplivali ŠOK detalji - RODITELJI DOGOVORILI BRAK!
Foto: Printscreen YouTube

hit priča

PLAĆAO JOJ SVE RAČUNE I ČEKAO DA NAPUNI 18! Slavni fudbaler oženio tinejdžerku, isplivali ŠOK detalji - RODITELJI DOGOVORILI BRAK!

Fudbal -

Bivša zvezda Liverpula i Bajern Minhena i aktuelni igrač Al Nasra iz Saudijske Arabije, Sadio Mane (31), našao se u žiži svetske javnosti pošto je oženio 18-godišnju lepoticu Ajšu Tambu.

Mane, koji je veliki vernik i vodi jedan miran i povučen život, upoznao je svoju prelepu izabranicu preko svog fudbalskog agenta kada je ona imala samo 16 godina, pošto je njegov menadžer bio blizak prijatelj sa Ajšinim ocem.

Mediji su spekulisali da su krili vezu pre nego što je ona postala punoletna, međutim, njen otac je to demantovao. On tvrdi da Mane i Ajša nisu nikada "izlazili".

"Moja supruga i Ajša su jednog dana posetile Meneovu porodicu i tu ju je on prvi put sreo. Verovatno je video nešto posebno u njoj, a i njegovi roditelji su je cenili. Došli su kod mene. Tradicionalno smo razgovarali, dogovorili se sve i čekali ovaj dan. Nisu izlazili jer je Ajša bila mlada", tvrdi mladin otac.

Navodno, brak je bio dogovoren dok je ona još uvek bila u školi. Čekali su da napuni 18 godina kako bi se venčali, a do tada je Mane plaćao sve njene račune.

Zaniljivo, fudbaler koji je inače poznat kao veliki humanitarac, kupio je laptop računare za njenu školu, obezbedio internet za celu zajednicu i 70 evra mesečno za svaku porodicu koja tu živi.

Kurir sport/J.M./Net.hr

00:49

RONALDO JE LJUDINA! Kristijano ipak ispunio san dečaku sa dirljivom porukom, ALI TO NIJE BILO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track