LALE SE POJAČALE: Dragan Rosić i Vukan Savićević novi igrači Vojvodine
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

LALE SE POJAČALE: Dragan Rosić i Vukan Savićević novi igrači Vojvodine

Fudbal -

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da su Dragan Rosić i Vukan Savićević prva pojačanja tog kluba u zimskom prelaznom roku.

Dosadašnji golman niškog Radničkog, Dragan Rosić potpisao je trogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Rosić je rođen je 1996. godine u Užicu, a ponikao je u lokalnom klubu Jedinstvo. Od 2016. do 2019. godine bio je član Mladosti iz Lučana, iz koje je tokom 2017. bio na pozajmici u Kolubari.

On je 2019. godine prošao u špansku Almeriju, ali je iz andaluzijskog kluba išao na nove pozajmice u - Seltu B, Fuenlabradu i Albasete. Nakon trogodišnjeg iskustva u Španiji, u leto 2022. godine se vratio se srpski fudbal, pošto je potpisao za Radnički.

Osim Rosića, novi član Vojvodine je i vezista Vukan Savićević koji je u Novi Sad stigao kao slobodan igrač. Potpisao je ugovor na dve i po godine.

On je rođen 1994. godine u Beogradu, ponikao je u Crvenoj zvezdi, iz koje je leta 2015. prešao u Slovan iz Bratislave. ;Nakon nepune četiri sezone u Slovanu, prešao je u Vislu iz Krakova, a potom se 2020. godine preselio u Tursku gde je nastupao za Samsunspor i svoj poslednji klub - Giresunspor.

(Beta)

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track