OTKRIVENO KAKO JE GLASAO LUKA MODRIĆ: Izbor kapitena Hrvatske izazvao "rat" na društvenim mrežama! Velika rasprava u toku
Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Izbor FIFA za fudbalera godine

OTKRIVENO KAKO JE GLASAO LUKA MODRIĆ: Izbor kapitena Hrvatske izazvao "rat" na društvenim mrežama! Velika rasprava u toku

Fudbal -

Lionel Mesi je večeras treći put u karijeri dobio nagradu FIFA najbolji igrač godine.

U izboru su učestvovali selektori i kapiteni svih reprezentacija kao i po jedan novinar iz svake zemlje.

Čast da predstavlja Srbiju i ove godine imao je urednik u Kuriru Milan Rašević, koji je dao svoje glasove trojici najboljih.

Glasove su kao i prošle godine dali Dragan Stojković i Dušan Tadić.

Na društvenim mrežama se pojavljuju informacije kako je ko glasao, pa je tako objavljen i spisak Luke Modrića, kapitena Hrvatske.

Njegov izbor je izazvao reakcije na društvenim mrežama.

Modrić je na prvo mesto stavio Lionela Mesija, tu je i Rodri iz Mančester sitija, strelac gola u finalu Lige šampiona, dok je njegov treći izbor sunarodnik. Modrićev izbor je pao na zemljaka Marsela Brozovića, bivšeg igrača Intera, koji trenutno nastupa za Al Nasr, gde je saigrač Kristijanu Ronaldu.

Fudbalski gledano, izbor Brozovića je najviše iznenadio, ali su se navijači na društvenim mrežama najviše sporili oko Mesija. Ne toliko da li je izbor opravdan, koliko zbog toga što je Modrić, kao veliki madridista (član Reala i legenda ovog kluba) glasao za bivšeg fudbalera omražene Barselone.

Na društvenim mrežama trenutno se vodi pravi "rat" navijača koji podržavaju ovaj izbor i govore kako Modrić dobro poznaje prilike u fudbalu, do onih koji ga "razapinju" zbog ovog čina i govore da je izdao navijače Reala.

Kurir sport

Bonus video:

00:22

171. večiti derbi - slavlje fudbalera Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track